El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ariadna Oltra: “La por em va col·lapsar i vaig haver d’anar a teràpia”
  • CA

Adriana Oltra és una de les cares més conegudes de TV3. La periodista va començar a treballar-hi el 2007, un bon grapat d’anys a la casa en els que ha fet de tot. No sempre havia volgut ser presentadora dels informatius, però, ja que el seu somni era ser arquitecta com el pare. Finalment trobava el seu lloc en la comunicació, el que l’ha ajudat a tocar el cel professionalment parlant. Aquest cap de setmana ha estat la convidada estrella de Via Lliure a RAC1, una conversa distesa en la que s’ha sincerat com poques vegades havia fet abans.

Cada matí entra molt aviat a plató, el que fa obligada la pregunta: “Em llevo a les 4 i 10… Però tinc un despertar fantàstic i no em cansa matinar, a més a més que sempre faig migdiada abans de dinar”.

El seu programa és líder d’audiència, el que la motiva a seguir en la mateixa direcció. L’últim any, però, no ha estat fàcil. Confia que mai més no visquem una retalla de drets com la que ha provocat la pandèmia i reconeix que ha necessitat ajuda psicològica: “El desembre del 2020 tenia una por tan terrible que em va col·lapsar i vaig haver d’anar a teràpia. A la primera onada vaig tenir la cunyada ingressada, el meu pare i el meu avi van estar ingressats a la tercera onada i, desgraciadament, l’avi va acabar morint”.

Unes circumstàncies personals dures que l’han fet empatitzar amb els milers de ciutadans que han perdut algú durant la pandèmia. Triomfadora a televisió i sincera en les entrevistes als companys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa