Antonio Orozco torna a TV3 i recorda la mort de la mare del seu fill: “La vida m’ha pres moltes coses”

El cantant ha promocionat el seu últim disc, el més personal de la seva carrera

Antonio Orozco ha tornat a TV3 per promocionar el seu nou disc. El català ha cantat en directe i ha concedit una petita entrevista a Tot es mou. El coronavirus l’ha afectat directament, amb cancel·lacions de concerts i molta incertesa. Ara, però, considera que és un bon moment “per començar de zero, oblidar i perdonar”.

El pròxim 27 i 28 de maig actuarà a la sala Sant Jordi Club de Barcelona, així com també ha escollit la capital catalana per oferir un gran concert al gener de l’any vinent: “Cada vegada que canto la gent em torna molt i tots ells m’estan permetent continuar somiant”.

Orozco ha deixat clar que aquest disc és un dels més personals de tota la seva trajectòria: “Hi ha vegades en la vida que hom ha d’assimilar que les coses que han passat… han passat de debò i has de tornar a començar”. La vida d’Antonio aquests últims anys no ha estat fàcil, especialment a nivell personal des de la mort de la mare del seu fill Jan: “La vida és molt capritxosa i de vegades et pren moltes coses… I a mi me n’ha pres moltes“.

Fes-hi clic per veure el vídeo / TV3

Cal recordar que Susana Prat va morir el 2017, víctima d’un càncer amb només 44 anys. Una pèrdua que deixava destrossat a l’artista, que la recorda sempre que pot com ha demostrat amb aquest nou disc.

Nou comentari