Antonio David Flores reapareix per sorpresa amb un canvi d’actitud inesperat

L'extertulià havia estat desaparegut molts mesos, però ara torna a primera línia i promet guerra

Antonio David Flores ha reaparegut després de mesos sense dirigir-se als seus seguidors d’Instagram. El documental de la seva exdona, Rocío Carrasco, va canviar la seva vida radicalment. Sense feina a televisió, amb la imatge pública més malmesa que mai i amb un parell de denúncies als jutjats. Una mala ratxa que l’extertulià està decidit a deixar enrere.

A poc a poc intenta tornar a aixecar el cap, el que ha deixat clar en el vídeo que acaba de publicar. En aquestes setmanes ha rebut poc suport, però la marea azul (com anomena als seus defensors) ha estat molt fidel. Avui ha volgut donar-los les gràcies per estar al seu costat quan ningú ho està: “Aquest missatge és per a la marea azul. Com podeu comprovar, el fons no pot ser més significatiu. Això que tinc enrere us representa a tots vosaltres. Com sempre, molt agraït i us envio un petó enorme i us tinc molt presents”.

Somrient i més alegre que en les últimes intervencions públiques, queda clar que Antonio David té ganes de tornar a primera línia mediàtica i donar la seva versió de tot el que s’ha dit. Els seus seguidors no poden tenir més ganes de tornar a veure’l lluitar a televisió.

Nou comentari