El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules d’Antonio David Flores després de les acusacions de maltractament de la seva exdona
  • CA

Eren les declaracions més perseguides. Després de les fortes acusacions de la seva exdona, Antonio David Flores s’ha defensat en una entrevista exclusiva a la revista Diez Minutos. L’opinió pública s’ha posicionat a favor de Rocío Carrasco, que va assegurar en el seu documental que era un maltractador i que li ha fet viure un infern. La primera conseqüència per al tertulià? Que Telecinco l’ha acomiadat i no tornarà a Sálvame ni a comentar cap reality.

Sorprenent, ell deixa clar que se sent “tranquil” i que ha decidit querellar-se contra la mare dels seus fills: “Emprendrem les accions legals oportunes”. De nou, recorda que Rocío ja l’havia denunciat per violència de gènere amb anterioritat: “Que quedi clar que la meva exdona em va denunciar per maltractaments físics i psicològics i jo vaig ser absolt. La denunciaré i la portaré al jutjat. No passaré tres anys tancat a casa meva. En la meva vida li he faltat al respecte, sí, però no li he tocat ni un dit. Mai no li he tocat un pèl, així que la demandaré per dir que sí que ho he fet”.

Una defensa amb la qual pretén que s’aturin tots aquells que l’estan jutjant directament. Després de 25 anys, la història ha canviat radicalment gràcies al brutal testimoni de Rocío. L’exagent és al centre de la diana i està rebent tots els dards sense més defensa que aquestes declaracions. Caldrà esperar a la justícia per veure què opina un jutge sobre tot plegat i si Rocío pot demostrar que el seu relat és 100% vertader.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa