Telecinco acomiada Antonio David Flores després de les acusacions de maltractament de Rocío Carrasco

La cadena hauria decidit fer-lo fora després del brutal testimoni que ha ofert la seva exdona

Era una de les grans preguntes després de l’emissió del documental de Rocío Carrasco. Què passaria amb Antonio David Flores després del brutal relat de la seva ex? En una entrevista molt potent i sense precedents, l’acusava directament d’haver-la maltractat psicològicament i físicament durant més d’una dècada. La filla de Rocío Jurado va arribar a dir que Antonio David la va amenaçar de prendre-li els nens i aconseguir que l’odiessin, una promesa cruel que va poder complir. El testimoni era esquinçador alhora que mostrava un perfil de l’expolicia terrorífic.

Rocío Carrasco plora en el documental - Telecinco
Rocío Carrasco plora en el documental / Telecinco

Fins ara sempre s’havia pensat que era ella la dolenta, però que hagi donat la seva versió ha capgirat la situació. Ara que la gran majoria de l’opinió pública s’ha posicionat a favor d’ella, què farà Telecinco amb ell? Cal recordar que Antonio David ha treballat a televisió aquestes últimes dues dècades, en les quals ha carregat contra la mare dels seus fills sense cap mena de pietat. Actualment és col·laborador de Sálvame i també tertulià en els debats dels realities de la casa.

Molts demanaven el seu acomiadament avui mateix, tenint en compte que seria inhumà no castigar les mentides i els maltractaments continuats als que hauria sotmès Rocío Carrasco des de llavors. La cadena encara no s’ha pronunciat oficialment, però 20 minutos assegura en exclusiva que han pres la decisió d’acomiadar-lo: “No està prevista la seva participació en cap programa”, haurien assegurat.

Antonio David Flores a 'Supervivientes'   Telecinco
Antonio David Flores a Supervivientes / Telecinco

Una notícia bomba que també han pogut confirmar un parell de mitjans de comunicació més. A l’espera del comunicat oficial, sembla que el testimoni de Rocío ha aconseguit que es deixi de donar veu a un home que hauria mentit sobre aquesta història durant més de 20 anys.

Les primeres declaracions d’Antonio David Flores al respecte les ha comunicat el periodista Antonio Rossi aquest migdia a El Programa de Ana Rosa. Antonio David hauria negat taxativament la versió de Rocío: “Segueix defensant la seva innocència i em diu que carregarà contra tothom que li digui que és un maltractador”. S’espera que la cadena emeti un comunicat al respecte en les pròximes hores.

Nou comentari