Anne Igartiburu i el director d’orquestra Pablo Heras-Casado se separen després de sis anys i un fill en comú

El músic ha abandonat la casa familiar, el que treu a la llum que el seu matrimoni travessa una important crisi

Anne Igartiburu va complir amb la tradició i va posar-se al capdavant de les Campanades de TVE un any més. Ella va ser l’encarregada d’acomiadar el tràgic 2020, en aquest cap de la mà d’Ana Obregón. La diferència entre aquesta última nit de l’any i les anteriors? Que en aquesta ocasió, el seu marit no era al seu costat com sempre feia.

Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado, en un 'photocall' / Europa Press
Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado, en un ‘photocall’ / Europa Press

La presentadora i l’exitós director d’orquestra Pablo Heras-Casado estan junts des de fa sis anys i són pares d’un fill en comú. Casats des de fa cinc, formaven un dels matrimonis més estables del star system espanyol. La revista Lecturas revela avui, però, que estan travessant una important crisi. Tant és així que el músic s’hauria traslladat a un pis en el centre de Madrid: “El seu matrimoni s’ha vist ressentit pel pas del temps. Pablo ha abandonat la casa familiar, el que deixa en evidència la greu crisi que afecta el seu matrimoni”.

La parella es va conèixer en una entrevista, quan Anne parlava amb ell sobre un concert de Haydn. Amor a primera vista i una boda senzilla un any després. El 2016 naixia el seu fill i fins ara es pensava que tot anava com una seda. La informació que aporta avui la revista ho desmenteix i posa el focus, precisament, en la inestabilitat del seu matrimoni, que s’enfrontaria al seu pitjor moment.

Nou comentari