El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les campanades més emotives d’Ana Obregón: “Deixeu-me enviar un petó al cel per al meu fill”
  • CA

Era un dels moments més esperats de la nit de Cap d’Any. Ana Obregón reapareixia a televisió després de la mort del fill, una pèrdua terrible que l’ha trencat en mil trossets. La presentadora ha volgut enviar un missatge d’optimisme des de la Puerta del Sol, on ha acomiadat el 2020 en companyia d’Anne Igartiburu.

Anne Igartiburu i Ana Obregón desitgen bon any des de l’especial de les campanades de TVE

Aquest ha estat, sense cap mena de dubte, el seu any més dur i dolorós. L’emoció ha regnat durant la mitja hora de l’especial de les campanades de TVE, amb les dues presentadores amb llàgrimes als ulls sense poder-ho evitar.

Ana Obregón ha emocionat tots els teleespectadors amb unes paraules d’agraïment molt sentides i un missatge cap al seu fill que feien plorar la seva companya: “Recordarem aquestes persones que ens han deixat per la pandèmia, però també pel càncer i altres malalties. Enviem-los un aplaudiment que arribi fins al cel”.

“Cada any que he retransmès les campanades li he enviat un missatge al meu fill. Enguany no em pot veure, però està amb mi sempre. Deixeu-me enviar un petó al cel per al meu Álex”, deia Ana amb una professionalitat innegable.

Ana Obregón envia un petó al fill / TVE

Vestida de blanc amb un model preciós amb grans muscleres d’Alejandro de Miguel, ha explicat que no volia començar l’any de negre: “El blanc és color de dol en altres cultures”. Anne Igartiburu, per la seva banda, repetia dissenyador i color vermell, un Lorenzo Caprile cenyit amb lluentons.

Anne Igartiburu i Ana Obregón, les presentadores més elegants de les campanades del 2020 / TVE

Uns models que les convertien automàticament en les presentadores més elegants dels especials d’altres cadenes. Un 2020 que marxa i deixa moltes ganes que el 2021 sigui millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa