Ana Rosa Quintana demana a Pau Gasol que es presenti a president del govern espanyol

La periodista lloa la professionalitat i personalitat del jugador de bàsquet català

El llegendari jugador de bàsquet català Pau Gasol es va acomiadar aquest dimarts de l’esport de la seva vida, el bàsquet, en un acte al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ho va fer en una roda de premsa en la qual, més enllà de periodistes, també hi van assistir moltes personalitats del món del bàsquet i altres figures importants en la seva vida, entre els quals destacava el seu germà Marc Gasol, qui també ha de prendre una decisió transcendental sobre el seu futur. I aquest dimecres, Ana Rosa Quintana ha comentat la notícia en el seu programa.

“Ahir, quin moment tan emotiu i bonic vam viure, amb l’acomiadament de Pau Gasol, perquè ell és un tipus fantàstic”, ha començat dient la periodista, i ha afegit, lloant a Pau Gasol: “No només és una llegenda del bàsquet, sinó que per la seva manera d’actuar, per saber estar, per la seva solidaritat,… aquests esportites estan deixant Espanya a un gran nivell”. I ha estat seguidament que Ana Rosa ha exclamat: “Que es presenti a president del govern!”

Pau Gasol, en arxiu | FC Barcelona
Pau Gasol, en una imatge d’arxiu | FC Barcelona

El comiat de Pau Gasol d’aquest dimarts va ser molt solemne, com si estigués enterrant una part molt important d’ell mateix, i no va poder contenir l’emoció a l’hora de pronunciar les paraules definitives: Avui soc aquí per comunicar que em retiro del bàsquet professional. És una decisió difícil, després de tantíssims anys, però és una decisió meditada. Volia acabar gaudint i jugant i us ho vull agrair a tots els qui ho heu fet possible”.

Cal recordar que el pivot nascut a Sant Boi de Llobregat havia arrossegat uns anys molt difícils de la seva carrera. Havia estat dues temporades sense poder jugar, a causa d’una lesió que se li havia complicat en excés. Finalment, marxa d’aquesta manera una de les figures més importants del bàsquet català i estatal. 

Comentaris

    Mala peça 06/10/2021 3:19 pm
    Si la delinqüent quintana, demana això al gasol, només confirma, que el pablo és muy español
    Guaita-que-fan-ara 06/10/2021 7:19 pm
    A un panal de rica miel diez mil moscas acudieron........(devien ser de madrid)

Nou comentari