El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Noves imatges d’Ana Rosa en plena batalla contra el càncer
  • CA

Ana Rosa Quintana segueix en tractament contra el càncer de pit que li van diagnosticar fa un parell de mesos. Allunyada de televisió, ha deixat el seu programa de Telecinco temporalment per centrar-se en una quimioteràpia que sempre és dura i dolorosa. Els seus companys de programa no l’obliden i, de fet, els hem pogut veure visitant-la a casa i quedant per dinar en diverses ocasions des de llavors. Els últims en acudir al seu xalet per fer-li companyia han estat Alessandro Lequio i Joaquín Prat, que s’han apuntat a un dinar de Nadal amb les seves respectives famílies.

La presentadora se sent molt estimada i ho agraeix sempre que pot, el que ha tornat a fer quan la revista Lecturas la fotografia molt ben acompanyada pels seus companys de programa. Cada dia li envien algun record en directe i també per privat, el que fa que estigui més animada. Aquestes últimes imatges demostren que s’ha aprimat bastant, una pèrdua de pes a la que ella opta per treure-li ferro.

Ana Rosa Quintana rep la visita de dos companys del programa / Instagram

Sempre que pot aprofita per respondre els missatges d’ànims que li envien els seguidors al seu perfil de Twitter. Una d’elles li explicava que li havien diagnosticat el mateix càncer i que confiava que ambdues tinguessin bons resultats. Ha estat gràcies a això que hem sabut com es troba Ana Rosa, ja que li ha dit que no es preocupi per ella perquè es troba “molt bé i molt animada“.

Ara que no pot sortir davant de pantalla, Ana Rosa opta per centrar-se en la feina de la productora i treballar a la redacció en projectes diversos. Entre ells, segurament el més mediàtic és el documental que està preparant per a Omar Montes. Una feina que de ben segur que l’ajuda a distreure’s en un moment complicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa