El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa explica com viu el tractament contra el càncer
  • CA

Ana Rosa Quintana va anunciar el mes passat que li havien detectat càncer de pit i que hauria d’estar allunyada de la televisió una temporada. Des de llavors ha aparegut públicament en un parell d’ocasions, moments en els que ha volgut agrair els missatges de suport que està rebent. Sobre el tractament, ha reconegut que serà “llarg i dur“, però confia en què tot vagi bé i pugui recuperar-se al 100% en poc temps.

La presentadora ha donat més detalls sobre el seu estat en una publicació a Twitter en la que ha enviat el seu suport a una dona que també està lluitant en aquests moments contra el mateix càncer, qui li deia enviava ànims i força: “Jo estic passant pel mateix que tu i a vegades és molt fort, però nosaltres hem de ser més fortes. Un petó”. Ana Rosa ha volgut respondre-li i, amb això, ha acabat revelant com està: “Molta sort i ànims, jo em trobo molt bé i molt animada“.

D’aquesta manera torna a destacar que es troba bé durant el tractament, una situació que confia que segueixi així quan les sessions de quimioteràpia vagin sent més dures. El que deixa clar és que és optimista i que té clar que superarà la malaltia. Els seus seguidors omplen els perfils que té a la xarxa de missatges tendres i uns ànims que ella agraeix sempre que pot. De moment seguirà sense aparèixer en el programa dels matins de Telecinco, al que segueix lligada perquè treballa des de redacció en la part de darrere de les càmeres. Aquesta setmana la vam poder veure en vídeo durant la cerimònia d’entrega d’uns premis que la van guardonar per la seva carrera periodística. No es va veure amb forces de viatjar fins allà per recollir el premi, però va voler tenir un gest amb el certamen i va agrair-ho amb el millor dels seus somriures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa