El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa parla del tractament contra el càncer: “Llarg i pesat”
  • CA

Ana Rosa Quintana va ser premiada per la Federació d’Associacions de Ràdio i Televisió d’Espanya fa dos anys, un guardó molt especial que ha rebut aquest dijous en una gala a la que no ha pogut acudir presencialment. La presentadora de Telecinco es troba de baixa mèdica mentre s’enfronta al càncer de pit que li han diagnosticat recentment, però ha volgut agrair igualment el reconeixement en un vídeo que han emès en la gala. Aquestes imatges suposen la reaparició de la periodista després d’uns dies desapareguda, el que ha agradat molt als seus fans perquè han pogut veure com es troba.

També ha aprofitat per sorprendre els seguidors i ha explicat com evoluciona en el seu tractament: “Us envio una salutació. Em sento bé, la veritat. Tot això és llarg i crec que serà una mica pesat… Però tant de bo segueixi com fins ara. Prometo que l’any vinent seré allà. Que tingueu una bona nit”, se la sentia dir en un vídeo que ha rebut l’aplaudiment de tots els presents.

D’aquesta manera reconeix que es troba immersa en el tractament, el que acostuma a provocar molt cansament i molèsties. Ella intenta prendre-s’ho amb filosofia i molta positivitat, el que els seus companys d’altres programes aplaudeixen sempre que parlen sobre el tema. Ana Rosa haurà d’estar encara uns mesos allunyada del seu espai i de la petita pantalla, encara que segueix treballant darrere de les càmeres. Fa només uns dies la vam veure en directe durant l’estrena de Ya son las ocho, el nou projecte professional de la seva amiga Sonsoles Ónega. Allò va permetre que els teleespectadors s’adonessin que Ana Rosa s’ha sotmès a un canvi de look i que s’ha aprimat una mica, però van quedar-se contents en veure-la animada i amb ganes de seguir present d’alguna manera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepa Maca a desembre 04, 2021 | 09:56
    Pepa Maca desembre 04, 2021 | 09:56
    Ara té un bon moment per recordar tot el mal que ha fet amb les seves paraules plenes de despreci, ràbia, menysteniment, odi?, i tants altres matius contra els catalans i la llengua catalana. La seva vida professional irreflexiva se li ha acabat una temporada. Ara és hora de la reflexió. Si demana perdó notarà com la seva ànima s'allibera i les cárregues negatives s'esvaeixen. Fa mot bé a l'ànima i al cos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa