El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Ana Pastor revela que pateix una malaltia des de fa anys
  • CA

Ana Pastor és molt activa en el seu perfil de Twitter. Transparent i sense pèls a la llengua, es mostra espontània i natural en les respostes que dona als seus seguidors. Fa uns dies, però, va rebre un munt de missatges enverinats als que va voler respondre amb una confessió.

La presentadora compartia una fotografia des de l’estació de tren de Saragossa en la qual se la veia menjant un entrepà. Això permetia que un usuari de Twitter destaqués que semblava que tenia un dit deforme, el que va generar multitud de comentaris. Davant d’això, Ana Pastor va decidir explicar per què el té així: “Tinc artrosi des de fa anys“. Unes paraules amb les quals intentava fer callar els insults i que han revelat l’afecció dels ossos que pateix.

Poc després eren molts els seguidors i seguidores de la periodista amb artrosi que compartien fotografies de les seves mans per donar-li suport. Ella, agraïda, explicava que la malaltia li provoca molèsties: “Dolor amb fred i humitat. I no, no hem d’estar perfectes perquè no ho som”.

Una anècdota que ha acabat traient a la llum una malaltia desconeguda de la presentadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa