Alexia Rivas pateix un robatori en ple centre de Madrid

Sembla ser que el 2022 no ha començat bé per a Alexia Rivas. La tertuliana de ‘Ya es mediodía’ ha revelat al programa dels migdies de Telecinco que aquest passat diumenge 9 de gener va patir un robatori en ple centre de Madrid. “Ahir em van robar el telèfon mòbil en ple carrer”, ha assegurat l’ex d’Alfonso Melos.

La tertuliana televisiva ha explicat que “anava pel carrer amb una amiga i em van arrabassar el mòbil de les mans, literalment”. I, seguidament, ha donat més detalls: “Li estava ensenyant un post d’Instagram a la meva amiga, després de dinar, en el centre de Madrid, i va venir un noi per darrera, em va arrencar el mòbil i va començar a córrer”.

Alexia Rivas | Europa Press
Alexia Rivas | Europa Press

“Nosaltres vam sortir corrents darrera d’ell, però vam pensar que era millor trucar a la policia, i van trigar només un minut en arribar”, ha continuat recordant Alexia, que ha explicat el desenllaç de la història: “El van començar a perseguir, el van reduir, li van arrencar el mòbil, i després ja vam anar a la comissaria”.

Alhora, ha revelat com era el noi que li va robar el telèfon: “Té 13 anys i és inimputable, perquè és menor”. “Va ser un mal tràngol”, ha conclòs.

Comentaris

    Seguro que el chorizo se llama Gonzalo! Gener 12, 2022 | 05:54
    Todos son iguales!

Nou comentari