El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas revela el ‘nyap’ estètic del qual va ser víctima
  • CA

Alexia Rivas ja s’ha convertit en un personatge més del món cor, després de ser parella del periodista Alfonso Merlos i protagonitzar el serial del confinament. I la també periodista, que treballa com a tertuliana al programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco, ha relatat el ‘nyap’ estètic del qual va ser víctima. “Fa 2 o tres anys em vaig proposar per primera vegada llavis i m’ho van posar malament. Em van posar tot el producte per fora del llavi, i va ser un desastre”, ha començat recordant Alexia.

Alexia Rivas | Telecinco
Alexia Rivas | Telecinco

Seguidament, ha explicat que quan va sortir de ‘Supervivientes’ un metge la va contactar i li va dir que li havia d’arreglar “aquest desastre”: “Em va haver de treure absolutament tot l’àcid de la boca, que no era molt, però fa molt de mal. Després em vaig haver d’esperar un mes fins que ell m’ho va tornar a poder posar bé, i estic súper agraïda que hagin metges així, i que t’aconsellin tan bé”, ha dit la periodista.

Per la seva banda, els seus companys de programa han opinat que la pressió dels cànons estètics és molt forta per la gent que treballa a la telivisió, i que pot acabar convertint-se en una obsessió. Una opinió que Alexia ha compartit: “Jo ho comparo amb els trastorns alimentaris”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa