El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo relata com Rocío Carrasco tenia pànic a creuar-se amb Antonio David en els passadissos de Mediaset
  • CA

Després d’escoltar aquest dimecres a Rocío Carrasco parlar de la seva feina en el programa ‘Hable con ellas’ com un petit flotador de salvació en l’infern personal que estava vivint, i sentir-la parlar dels seus sentiments davant la possibilitat de trobar-se amb el pare dels seus fills, Antonio David Flores, en anar al seu lloc de feina, la seva amiga i companya Alba Carrillo ha explicat al programa ‘Ya es mediodía’ com va viure aquests moments d’angoixa al costat de la filla de Rocío Jurado.

En el capítol 10 de ‘Rocío, explicar la verdad para seguir viva’, Rocío Carrasco no només relata amb molt de dolor com la van separar en vida del seu fill David Flores, sinó que va abordar altres episodis de la seva vida com el casament amb Fidel Albiac i el seu pas com a presentadora del programa de Telecinco ‘Hable con ellas’.

Rocío Carrasco va participar en aquest programa l’any 2016, moment en el qual Antonio David Flores treballava com a assessor de l’amor en el programa de Telecinco ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Una coincidència que va fer que Rocío sentís por de trobar-se amb ell dins de les instal·lacions de Mediaset. Ella mateixa explica que van ser diverses les persones que van evitar que aquesta trobada es produís i Alba Carrillo ha explicat com ho va viure.

Rocío Carrasco plora en l'última entrega del documental - Telecinco
Rocío Carrasco plora en l’última entrega del documental – Telecinco

“Recordo un episodi que ella em deia ‘no me’l vull trobar, no em vull trobar amb aquest senyor’, ella passava por”, ha assegurat. Rocío Carrasco també va comentar que tot i que intentava estar concentrada al màxim en la seva feina, la forta medicació li feia tenir canvis bruscos en el seu estat d’ànim: “Igual ric moltíssim com em poso a plorar”, deia. Un fet que Alba assegura no haver notat ja que ella també travessava un moment molt complicat anímicament: “A causa de la medicació tenia alts i baixos, però com que jo estava igual que ella no ho notava”.

Respecte a la poca importància que es dóna a les malalties mentals com la depressió i la denúncia de Rocío Carrasco en aquest aspecte, la psicòloga Ana Villarubia ha explicat que la distemia que pateix Rocío no és una cosa senzilla, que pot tenir una continuïtat de més de dos anys i que influeix en la seva manera de veure el món, en la seva baixa autoestima, a tenir un roll o una vàlua inexistent en la vida…

Davant tota la situació, la periodista Isabel Rábago ha volgut recalcar que Antonio David Flores era conscient en tot moment de la situació mental de Rocío Carrasco ja que “ho aportava constantment en les seves causes judicials”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa