El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo confirma el seu ‘affaire’ amb Canales Rivera
  • CA

Notícia bomba a Telecinco. Dos col·laboradors de programes de Mediaset han estat enxampats passejant junts i en actitud molt carinyosa per Madrid, tal i com ha publicat la revista ‘Semana’. Es tracta d’Alba Carrillo i José Antonio Canales Rivera i, en concret, se’ls veu sortint de sopar, anant a una discoteca, passejar pels carrers de la capital espanyola i entrar en un hotel de 4 estrelles. I ha estat la pròpia Alba Carrillo qui ha confirmat la relació amb el torero en el programa ‘Ya es mediodia’, on treballa com a tertuliana.

“Ell és amic íntim de la meva mare, i els amics de la meva mare són els meus amics”, ha començat dient Alba. “Jo estic soltera, ell també, som amics, i és amic de la família, la meva mare l’estima molt”, ha insistit. I, seguidament, ha parlat de les virtuts de Canales: “És molt bon noi, i molt divertit, ens ho passem molt bé junts“.

Alba Carrillo | Telecinco
Alba Carrillo | Telecinco

Alhora, la tertuliana de Telecinco ha afegit: “No som parella. Som amics. I sí que m’agrada, perquè està molt bo”. Tot i que els companys asseguraven que els havien vist junts a Mediaset en diverses ocasions, ella deixava clar que “jo tenia parella, i no he fet res mentre en tenia, però ara hem coincidit en un moment en que ell està solter i jo soltera”.

Té les portes de casa meva obertes, i la meva mare l’adora“, ha conclòs Alba Carrillo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa