El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alaska i Mario Vaquerizo defensen els negacionistes: “Són valents que no s’autocensuren”
  • CA

El negacionisme de Victoria Abril ha fet parlar molt. Hi ha hagut diversos famosos que han volgut criticar-la públicament, com és el cas de Loles León. L’actriu d’Aquí no hay quien viva ha estat de les més dures: “Ni el pas dels anys li treuen la ximpleria que sempre ha tingut, és una ignorant”. I d’ella a Bibiana Fernández, que ha deixat clara que no comparteix la seva opinió: “En aquests moments no podem dir aquestes bestieses”.

Ara bé, no tothom s’ha mostrat crític amb el seu discurs antivacunes. Los Morancos han defensat la llibertat d’expressió i han deixat caure que creuen que les paraules de Victoria Abril no són tan esbojarrades com diuen: “En el seu al·legat hi ha molta sensatesa”.

Els últims famosos a pronunciar-se han estat Mario Vaquerizo i Alaska, els que ja van defensar Miguel Bosé quan aquest va manifestar-se clarament en contra de les vacunes. Què han dit en aquesta ocasió? Han tornat a defensar que cadascú pot dir el que vulgui: “Crec en la llibertat d’expressió, estic en contra de la Santa Inquisició. Cada persona pot dir el que consideri i hi ha persones que són molt valentes com Victoria Abril o Miguel Bosé que no s’autocensuren”.

Aquestes paraules els han causat moltíssimes crítiques, tal com els va passar en defensar al cantant de Bandido: “Si em torno boja algun cop, segons el vostre criteri, no m’ho digueu. No us he demanat la vostra opinió ni m’agrada que em digueu què puc fer i què no. Que encara no hem entès, en ple segle XXI, que cadascú pot fer i dir el que vulgui?”, lamentava Alaska fa uns mesos.

Una actitud que ha convertit el seu nom en tendència durant tot el cap de setmana i que encara avui els fa protagonistes de comentaris que els deixen verds.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa