Discurs negacionista i antivacunes de l’actriu Victoria Abril: “Som conillets d’Índies en aquest ‘coronacircus'”

L'exitosa intèrpret ha pronunciat un discurs molt controvertit que li ha provocat centenars de crítiques

Noia Almodóvar, guanyadora d’un Goya i també d’un Ondas. Victoria Abril té una filmografia molt extensa, una carrera d’èxit a Espanya i també a França. Avui no es parla d’ella per la seva professió, per això, sinó per l’espectacle que ha protagonitzat en la presentació dels premis Feroz. En directe durant la roda de premsa, l’actriu ha deixat clar que és negacionista i que està en contra de la vacuna de la Covid-19.

La seva arribada ja ha fet parlar, i és que els fotògrafs se sorprenien en veure-la sense mascareta. No ha trigat en assegurar que està farta de la pandèmia i les restriccions imposades pel govern: “Fa un any que estic callada i ja no puc més. La vida no pot ser la por. El perill de morir t’impedeix morir i no hi ha res pitjor que perdre la raó de viure. Això és un coronacircus“.

No contenta amb això, prosseguia amb un al·legat incendiari: “I la vacunació aquesta? Les vacunes no estan testades ni comprovades. Fa dos mesos que han començat a vacunar i encara hi ha més morts ara! Hi ha més morts amb vacuna que sense i això és perquè ens estan vacunant sense comprovar res. Estem sent els conillets d’Índies! Penseu-vos millors les coses i sigueu conscients de què s’està fent. Entreu en els fòrums científics i aprendreu coses”.

“Si hi ha un nombre més gran de persones que moren és per motius diferents del coronavirus. El que hem de fer és aconseguir la immunitat col·lectiva i punt. Això no és una pandèmia, és una plandèmia“, etzibava.

Un discurs molt similar al del cantant Miguel Bosé, fins ara líder dels famosos negacionistes que s’han atrevit a fer un crit contra els científics, els metges, el govern i el ministeri de Sanitat.

Nou comentari