Així serà l’emissió aquest diumenge de la sèrie documental de Rocío Carrasco

El primer dia s’emetran dos episodis amb Jorge Javier Vázquez com a presentador

‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la sèrie documental sobre Rocío Carrasco, s’estrenarà aquest diumenge 21 de març, i Telecinco ha donat més detalls de com serà aquesta emissió. La filla de Rocío Jurado parlarà per primera vegada de tots i cadascun dels esdeveniments que han marcat la seva vida personal entre l’estiu de l’any 1994, quan coneix al que va ser el parell dels seus fills, Antonio David Flores, i el 5 d’agost de 2019, data en la qual es produeix un fet clau que canvia per complet el rumb de la seva existència.

El diumenge s’emetran dos reportatges del documental. I aquests dos primers episodis de la sèrie documental produïda en col·laboració amb ‘La Fàbrica de la Tele’ veuran la llum en un programa conduït pel presentador badaloní Jorge Javier Vázquez juntament amb un equip de col·laboradors i convidats del món de la premsa del cor per a analitzar els primers testimonis de la protagonista.

La filla de la mítica artista Rocío Jurado i el seu relat dels fets són els autèntics protagonistes d’aquest treball documental, pel qual han estat necessàries més de 60 hores d’enregistrament i un exhaustiu treball de documentació per a reunir totes la ‘peces’ d’un puzle que recorrerà de manera cronològica aquests 25 anys.

‘Rocío. Explicar la verdad para continuar viva’ acompanyarà el testimoni de Rocío Carrasco amb imatges d’arxiu de televisió, del seu arxiu personal i del de la seva pròpia mare. Complementaran les seves paraules, a vegades, recursos gravats ex profeso en els llocs i localitzacions exactes que van ser testimonis en el seu moment dels esdeveniments que formaran part del seu relat.

Cada episodi de la sèrie documental porta per títol una de les mítiques cançons de Rocío Jurado. El diumenge arrenca l‘Episodi 0’, titulat ‘Como las ales al viento’, en el qual Rocío Carrasco abordarà en profunditat els motius que l’han portat a canviar el rumb de la seva vida trencant el seu silenci, i es referirà al fet que va suposar el gran punt d’inflexió en la seva existència i que va tenir lloc fa ara poc més d’un any i mig.

A continuació, i després d’una primera anàlisi de les seves paraules en el plató amb Jorge Javier Vázquez i la resta de convidats al programa, arribarà l’Episodi 1’ titulat ‘Como una ola’, que arrencarà a l’estiu de 1994, quan coneix en una platja de Chipiona  a Antonio David Flores, i en el qual Rocío Carrasco es referirà a les vivències clau dels seus primers anys en comú.

Nou comentari