El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana, en evidència per promocionar una hamburguesa que no pot menjar
  • CA

Aitana Ocaña ha tocat el cel del món de la música gràcies a la seva participació a Operación Triunfo. La catalana va quedar en segona posició, però ha estat la participant que més ha triomfat de les últimes edicions. Aquest estiu, per exemple, ha fet una gira per tota Espanya en la que no ha quedat pràcticament cap seient lliure. Contenta, ara ha fet un pas més enllà i ha signat una col·laboració amb la cadena de fast food McDonald’s, que ha creat un menú especial amb el seu nom. L’han deixat verda a la xarxa per fer publicitat d’un menjar ultracalòric i poc saludable, però ella s’ha mostrat més que encantada per l’oportunitat.

Aquest dimecres han presentat la proposta a la premsa en una trobada en la que hi ha hagut una sorpresa poc agradable, però, quan Aitana es negava a tastar l’hamburguesa: “És que sóc celíaca“, es justificava. Un gran error que haurien d’haver previst, ja que van quedar en evidència tots plegats en no poder menjar l’hamburguesa que promociona per salut. La catalana, però, assegura no haver-se assabentat d’aquests comentaris negatius: “Estic pendent que a la gent li agradi el menú, el que m’omple d’il·lusió. No he tingut temps de posar-me a llegir què pensa la gent”.

La cantant va aprofitar la presència de la premsa per parlar amb El Español: “Quan va acabar OT la meva vida va canviar radicalment. Als 18 tots emprenem l’aventura de deixar l’escola, però a mi aquesta onada em va arribar com si fos un tsunami. He hagut de madurar a passos agegantats, però estic molt agraïda. Jo segueixo treballant durament perquè sóc conscient que aquest món és molt competitiu”.

La jove acaba d’adquirir una casa unifamiliar en una de les millors urbanitzacions de Madrid, a la que es traslladarà aviat amb la seva parella, l’actor d’Élite Miguel Bernardeau. La vida somriu a Aitana, que encadena un triomf professional rere un altre quan només té 22 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa