El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana d’OT, venuda pels veïns: donen detalls de les obres al seu luxós xalet nou

Aitana Ocaña està envoltada de moltíssima expectació mediàtica gràcies al seu pas per Operación Triunfo, un programa que l’ha ajudat a crear-se una carrera musical molt fructífera. La cantant manté una relació amb l’actor d’Élite Miguel Bernardeau, el que accentua encara més l’interès de les revistes per ella.

Aquesta setmana és notícia per les fotografies que s’han filtrat sobre la seva casa nova, un xalet en un dels barris més exclusius de Madrid. La jove catalana confessava a televisió que ha hagut de demanar una hipoteca per poder fer-hi front, el que s’entén tenint en compte que una casa d’aquestes característiques no deu ser barata de mantenir. Els paparazzi d’Europa Press l’han captat supervisant les obres que hi estan fent.

Aitana supervisa les obres de la casa nova / Europa Press

El Español ha anat més enllà i ha parlat amb una de les seves noves veïnes, que no ha dubtat en treure a la llum tota mena de detalls sobre Aitana i la seva casa nova. La casa va ser construïda en els anys 70, per la qual cosa la cantant hauria optat per reformar-la radicalment. La veïna revela que Aitana ha contractat la constructora de la família del seu pare perquè li facin ells les obres.

Així avancen les obres a la nova casa de la catalana / Europa Press

Han estat mesos arreglant la casa, però sembla que les obres ja haurien finalitzat: “La casa està acabada i ja no se sent soroll d’obres. Estan arreglant temes d’electricitat, això sí. Aquests dies comencem a veure camions deixant mobles i els llums estan encesos a la nit. Crec que s’hi traslladarà aviat”, diu la veïna.

Aitana hauria adquirit la casa per 750.000 €, un preu inferior al seu preu de venda original que estava en més de 900.000 €. Parlem d’un xalet de 270 metres quadrats distribuïts en tres plantes a més a més del jardí. Aquesta serà la primera propietat de la catalana, que es trasllada a pocs metres de la casa familiar del seu xicot. Aitana està a punt de començar la gira, la que compagina amb diverses feines a publicitat. Unes jornades llargues de feina que tenen recompensa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa