El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més sincera d’Aitana d’OT: relacions sexuals, diners i feminisme

Aitana ha estat l’última convidada a La Resistencia de David Broncano. La cantant catalana sempre genera molta expectació, una artista molt seguida des del seu pas per Operación Triunfo. Convertida en influencer, ha parlat de l’última cançó que ha tret i ha respost les clàssiques preguntes íntimes del presentador.

En primer lloc ha volgut promocionar la gira de concerts que engegarà aquest estiu, en la qual cantarà el tema Ni una más: “Es tracta d’una cançó feminista que té un missatge d’igualtat i de voler visibilitzar la inseguretat que tenim les dones. No és cap broma, el tema té un missatge profund. Hi ha moments molt incòmodes que jo també he viscut, com per exemple quan vaig sola pel carrer. És una situació de merda“.

L’artista segueix acostumant-se a la fama, de la que ha de pagar un preu: “Els paparazzi em persegueixen a tot arreu, el dia de Sant Valentí, el dia de l’aniversari del meu xicot… Ho saben tot! Una de les coses que més por em fa és que m’enxampin un dia mentre faig pipi en el camp. Abans ho feia com si res, però ara no ho puc fer perquè em fa por que em vegin”.

La cantant, que manté una relació amb l’actor d’Élite Miguel Bernardeau, s’acaba de comprar una casa: “Fins ara vivia en un pis de Blanca Suárez. Quan vaig arribar a Madrid em van dir que el llogava i fins ara he viscut allà! Estic esperant poder traslladar-me a la casa nova, estic molt feliç”. Era llavors quan la jove animava Broncano perquè li fes la clàssica pregunta de quants diners tens al banc: “Ara mateix no en tinc molts perquè, com et deia, m’acabo de comprar la casa i estic pagant la hipoteca”.

I pel que fa a les relacions sexuals? Aitana no s’ha volgut mullar gaire: “Tinc moltes relacions sexuals. Tinc 22 anys i xicot… Ara bé, no les compto”. Sincera i divertida, la cantant catalana convertia en tendència el programa a Twitter durant tota la seva emissió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa