El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Calviño confia que els fons europeus “comencin a fluir durant la segona part de l’any”
  • CA

La vicepresidenta segona i ministra d’Economia del govern espanyol, Nadia Calviño, ha assegurat aquest dissabte que confia que els fons europeus “comencin a fluir durant la segona part de l’any”. En un vídeo penjat a les seves xarxes socials, Calviño ha confirmat que Brussel·les ja té el document de 2.000 pàgines amb el pla de recuperació i resiliència d’Espanya, que ha descrit com a “ambiciós, coherent i equilibrat”. Calviño confia que les institucions europees aprovin el document espanyol al juny i, a partir de llavors, comencin a arribar els diners, que en aquesta fase són uns 70.000 milions d’euros. En tot cas, la ministra també ha dit que els pressupostos “ja preveuen un volum molt important de les inversions” per fer-les realitat.

Calviño ha destacat que el govern té un “pla de futur, recursos financers per desplegar-lo, i determinació”. Segons la vicepresidenta segona, els fons europeus són una “oportunitat extraordinària” que Espanya “no deixarà passar”.

La responsable d’Economia del govern de Pedro Sánchez ha dit que l’Executiu ha fet una “feina intensa” per elaborar el pla, i ha destacat que ha “escoltat” i mantingut un “anàlisi i diàleg” amb agents econòmics i socials, comunitats autònomes, ajuntaments, el congrés espanyol, els països de l’entorn i la Comissió Europea.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Per vomitar a maig 01, 2021 | 13:30
    Per vomitar maig 01, 2021 | 13:30
    Quin carall de feina ha fet el ejecutivo? Donar la feina de gestió dels fons europeus a una "empresa", ACENTO, den pepe blanco i altres mafiosos per que ho reparteixin entre La Família? Jo ho explicaria a la població alemanya i francesa. De fet son els seus estalvis el que es peten a Madrit.
  2. Icona del comentari de: Ja a maig 02, 2021 | 09:55
    Ja maig 02, 2021 | 09:55
    A fluir per les butxaques dels corruptes de sempre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa