El MACBA celebra la Nit dels Museus, dissabte 14 de maig (16 h a 1 h) i dimecres 18 de maig (11 a 19:30 h)  amb dues jornades de portes obertes amb accés lliure a les exposicions en curs: Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert; En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual; la Col·lecció MACBA, i Manuals de reparacions i sons còsmics. MACBA Books del 14 al 18 de maig, venda especial de publicacions a 6 €.

Nit dels Museus, dissabte, 14 de maig

PUJAR I BAIXAR ESCALES. Sobre el treball de Teresa Lanceta com a escriptora

A les 21h de la nit el Museu s’omplirà de flamenc gràcies a la proposta de Pedro G. Romero i Teresa Lanceta amb les bailaoras Javiera de la Fuente, Fuensanta «La Moneta» i Ana Morales.

Javiera de la Fuente balla amb We Eat and Drink Squares a la presentació de Máquinas de vivir a la Bauhaus Dessau. We Eat Circles And Drink Squares (2018-2019) realitzada per The art’s room Factory del Dutch Art Institute amb contribucions de Teresa Lanceta. 10 de març de 2019, organitzat per la Fundación Bauhaus Dessau

Dia Internacional dels Museus. Dimecres, 18 de maig, 19h

Teresa Lanceta i Leire Vergara reflexionaraan entorn de Treball d’estudi, projecte en coautoria sobre els mecanismes de construcció d’històries personals i col·lectives, de sociologia, d’antropologia i d’art.

CLICA AQUÍ PER A MES INFO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa