El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El festival Vida testarà diàriament els 11.000 assistents al festival
  • CA

El Vida tornarà a congregar a la Masia d’en Cabanyes el seu públic els dies 1, 2 i 3 de juliol. Serà un festival en què no caldrà mantenir la distància de seguretat, però que incorporarà un test d’antígens previ i mascareta FFP2. Les 11.000 proves diàries -10.000 corresponen al públic assistent i 1.000 més als treballadors i artistes- estaran incloses en el preu de l’entrada i es faran amb reserva prèvia a l’Espai Vida Test entre les 15.00 h i les 22.00 h. Hi treballaran 160 professionals sanitaris. Tots els assistents se l’hauran de fer cada dia abans d’entrar, també els que estiguin vacunats, i només en quedaran exclosos els menors de 6 anys. L’entrada al recinte serà esglaonada.

La programació del Vida l’encapçalen noms com Nathy Peluso, Vetusta Morla, Love of Lesbian, Sen Senra, Hinds, Joe Crepúsculo, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Ferran Palau o Maria Arnal i Marcel Bagés. També destaquen les noves incorporacions com Renaldo & Clara, Pau Roca, Sau Poler, JMII i Daniel Watts. Els discjòqueis Guille Milkyway (dj set), Miqui Puig DJ i Maadraassoo seran els encarregats de tancar diàriament el festival des de l’escenari principal amb sessions que acabaran entre les 04.30 h i les 05.00 h de la matinada.

El director del festival, Dani Poveda, ha destacat la bona acollida del cartell de proximitat proposat pel Vida davant la impossibilitat d’incorporar-hi artistes internacionals. “Des de l’inici de la pandèmia hem rebut nombrosos missatges de suport. Agraïm al públic el suport i haver-se mostrat molt fidel al Vida”, ha precisat. Alhora, demana a tots als assistents ser “molt conscients” i gaudir del festival de manera “cívica i responsable”.

Els impulsors dels certamen, coorganitzador dels Festivals x la Cultura Segura, s’inspiren en el model sanitari del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi, tutelat per la Fundació Lluita contra la Sida a i les Malalties Infeccioses. El recinte té capacitat per a 30.000 persones, però només s’ocuparà un terç de l’aforament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa