Sopa de meló amb llima i gingebre

Amb l’estiu arriba l’època del meló, una fruita que ve molt de gust amb la calor i que se li pot treure molt partit. Les sopes fredes de meló són un clàssic una recepta molt senzilla de fer. En aquesta ocasió, proposem una sopa freda de meló amb tocs de llima i gengibre, que li aportarà uns matissos originals i encara més frescor.

 

  • Ingredients

1 meló per quatre persones aproximadament.

2 llimes.

Un tros de gingebre en arrel.

Sal.

Pebre.

Pernil ibèric per decorar.

 

 

 

  • Passos

1. En un bol, exprimiu el suc de les llimes i afegiu un trosset de gingebre, de la mida d’un dau aproximadament. Barregeu bé.

2. Peleu la fruita i treieu les llavors del meló. Talleu-lo a quadrats.

3. Barregeu el meló amb el bol amb la llima i el gingebre. Tritureu-ho tot, amb una mica de sal i pebre. Reserveu a la nevera.

4. Per aconseguir pernil ibèric cruixent, es pot posar uns minuts en una safata de forn o un minut, entre dos tovallons de cuina, al microones.

5. Serviu la sopa freda en un bol i afegiu el pernil per damunt.

 

Nou comentari