L’endemà d’anunciar l’activació de les videotrucades per a tots els usuaris de l’aplicació, WhatsApp ha emès un altre comunicat, però per explicar una cosa ben diferent: el servei de missatgeria instantània “no iniciarà l’intercanvi de dades amb Facebook fins que hagi tingut l’oportunitat d’abordar les preguntes i preocupacions que s’ha plantejat”.

 

 

Un anunci que arriba després que aquest traspàs de dades hagi estat criticat per les autoritats de protecció de dades europees, les quals van enviar una carta a la companyia el passat 27 d’octubre sol·licitant que no seguís amb l’intercanvi de dades amb Facebook, l’empresa a la qual pertany. En aquesta missiva dirigida al cofundador i conseller delegat de WhatsApp, Jan Koum, s’instava a la companyia a no compartir les dades dels usuaris fins que hi hagués garanties legals.

 

 

 

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades ja va iniciar una investigació d’ofici per examinar les comunicacions de dades realitzades entre WhatsApp i Facebook i els tractaments que aquesta informació genera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa