El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les trampes i estratègies marquen un ‘Joc de cartes’ controvertit
  • CA

Badalona ha estat l’escenari del Joc de cartes d’aquesta setmana, en el que Marc Ribas ha buscat el millor restaurant de menú. Les trampes han centrat una entrega molt comentada a través de les xarxes socials, on han criticat sobretot el paper d’una de les participants en concret. Però anem a pams.

La competició més evident del programa tenia l’arròs com a plat principal, dues paelles sense res a veure que han tingut com a clara guanyadora la del José de La Badalonesa. De fet, la seva elaboració ha acabat sent escollida com a plat del dia del presentador. Això no ha estat suficient per convertir-lo en el guanyador del programa, però.

Preus irreals i iogurts comprats, les principals crítiques a aquest Joc de cartes

Com és habitual en el concurs de TV3, en aquesta ocasió també hi ha hagut crítiques a un dels restaurants que hi participaven per oferir, presumptament, millors plats que els que realment inclouen en els seus menús de dia a dia. A més a més, tampoc no s’han cregut del tot que aquest sigui el preu que posen perquè estaria perdent diners. Tot això ha provocat que L’Iberic Fusion suspengués l’apartat de preu amb un 4,7. Ell ha intentat defensar-se, però els companys han estat molt durs amb ell.

Un altre dels punts més controvertits feia protagonista l’encarregada de La Leonetta, la Rocío, que ha acabat aprovant pels pèls. El problema principal és que la resta de companys no han aplaudit gaire la pinta que feien els plats que ha presentat, així com tampoc no han acabat de creure’s que el brou de pollastre fos fet a casa. Aquesta idea ha estat comprada per la realització del programa, que no ha dubtat en mostrar en pantalla una imatge d’un brou de bric que veien a la seva cuina.

El José també ha fet parlar per un tema similar. El seu restaurant és famós pels arrossos que ofereix cada migdia, però a Joc de cartes també havien de valorar la resta de plats. Entre ells, han tastat un iogurt que el xef assegurava que era casolà… fins que la resta s’adonaven que no ho era i ell havia d’acabar confessant: “Reconec que aquest és comprat“.

Els teleespectadors de TV3, enfadats amb l’estratègia de la Montse

Però si hi ha hagut una protagonista amb nom i cognoms, aquesta ha estat la Montse Tomás de Ca la Berta. La cuinera ha presumit d’haver arribat a ser xef després d’un aprenentatge autodidàctic que no li ha impedit insistir en què ella era qui més entenia en comparació a tota la resta. La seva actitud no ha fet gens de gràcia als teleespectadors, que han criticat la seva supèrbia sense cap vergonya.

El punt que més l’han retret ha estat la falsedat que ha demostrat a l’hora de valorar els companys. A taula s’ho menjava tot pràcticament sense dir cap pega, però després tot han estat queixes i males puntuacions en una clara estratègia. A Twitter l’han acusat de jugar brut: “La Montse m’ha decebut molt. A la taula tot bo i després a les votacions, et foto. No està gens bé” o “No és que hagi vingut a jugar, és que ha puntuat amb mala llet pel seu ego de dir que té millor arròs que el José quan era el seu plat estrella i el seu és un més de la carta del local” són només dos dels comentaris que ha rebut.

Aquesta entrega ha tornat a enganxar els teleespectadors de TV3, que continuen fent líder un concurs que sembla no tenir fre a l’hora d’anar fent més i més audiència.

Més notícies
Marc Márquez té nova parella - Europa Press
Marc Márquez rep la fúria d’una exparella, molt enfadada per la ruptura
Notícia: Marc Márquez rep la fúria d’una exparella, molt enfadada per la ruptura
Comparteix
El pilot va tenir una aventura amb Agostina Goñi, una de les actrius d'Élite, la que no ha acabat gens contenta
Laura Escanes té nou nòvio, el cantant Álvaro de Luna - Europa Press
Laura Escanes i el cantant Álvaro de Luna, caçats en un petó apassionat
Notícia: Laura Escanes i el cantant Álvaro de Luna, caçats en un petó apassionat
Comparteix
La 'influencer' ha estat enxampada pels fotògrafs en una escapada secreta amb el que sembla que és la seva nova parella
Marc Ribas busca el millor restaurant en un mercat barceloní - TV3
‘Joc de cartes’, criticat per una competició injusta i desequilibrada
Notícia: ‘Joc de cartes’, criticat per una competició injusta i desequilibrada
Comparteix
El programa d'aquesta setmana no ha agradat tant, ja que molts creuen que no s'haurien d'haver comparat aquests quatre restaurants perquè n'hi havia un que jugava a una altra lliga
El testimoni més emotiu d'El Foraster - TV3
Llàgrimes a ‘El Foraster’ per la confessió d’un pare: “Quanta tendresa”
Notícia: Llàgrimes a ‘El Foraster’ per la confessió d’un pare: “Quanta tendresa”
Comparteix
Un veí de Vilaller ha relatat com de malament ho va passar quan els metges van haver d'induir el coma al seu fill

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a novembre 03, 2022 | 08:41
    ciutadà novembre 03, 2022 | 08:41
    No acostumo a mirar la TV. Cap, llevat d'algunes vegades -poques- el 3/24. Tot i aixó sentia curiositat, davant el seu ressó, pel Joc de Cartes, peró, vist tot aquest enrenou, me l'estalviaré.
  2. Icona del comentari de: Català a l'escola i a tot arreu a novembre 03, 2022 | 21:43
    Català a l'escola i a tot arreu novembre 03, 2022 | 21:43
    Com que vaig veure l'auto-publicitat de TV-3 anunciant el programa, farcit de xarnegades, fins i tot cantades pels cuiners, em vaig estalviar de veure'l i emprenyar-me. Cada dia fa més fàstic la Tele-155

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa