El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chelo García Cortés a TV3: drogues i crítiques a Carles Puigdemont
  • CA

Chelo García Cortés ha visitat el programa de Joel Díaz a TV3 i la seva presència ha derivat en una entrevista surrealista. El primer que ha demanat és que la deixessin parlar en castellà perquè considera que no parla bé el català: “Això sí, vull deixar clar que tinc molta estima cap a TV3. Jo vaig començar a televisió aquí, gràcies a aquesta cadena i a un company a qui estimo molt, el Jordi González. Vaig estrenar-me a Les 1000 i 1 l’any 1997″, ha dit abans que li mostressin una imatge que ho demostrava”.

La periodista del cor va arribar a Catalunya el 1974 i viu a Castelldefels des del 1990: “Recordo que el constructor em va fer un fiasco i es va enfonsar una part de la casa… Jo tenia un àtic a Barcelona i un dia, quan treballava a Lecturas, vaig convidar Jordi Pujol i Marta Ferrusola a la platja de Castelldefels a menjar una paella. Era una època en què hi havia una platja i uns xiringuitos increïbles, em va encantar. Vaig llogar una caseta al passeig marítim, que és on visc encara, vaig vendre el pis de Barcelona per poder arreglar aquesta. Ara visc aquí amb la meva dona, amb qui em vaig casar a Eivissa el 2005 quan es va legalitzar”.

La periodista carrega contra Josep Tarradellas i Carles Puigdemont

En aquesta entrevista, ha recordat un dels moments més sorprenents de la seva carrera professional: “Quan va arribar a Barcelona Josep Tarradellas, em van dir que no li agradava que les periodistes duguéssim pantalons i que preferia que portés faldilla. Jo em vaig negar, ja que sempre he anat més còmoda en pantalons. Vaig dir que no canviaria la meva manera de vestir i no vaig anar-hi”.

I, d’aquí, a parlar sobre drogues i Carles Puigdemont: “Per treballar a Sálvame has d’estar molt centrat i tenir el cap molt clar. Jo he provat una mica de cocaïna, però no la necessito per treballar ni per res. I el que està fora d’aquest país? Al que esteu mantenint tots? La cocaïna m’ha fet pensar en Carles Puigdemont. No l’acuso de cocaïnòman, sinó de jeta per no dir una altra cosa”. Una entrevista carregada de titulars estranys.

Chelo García Cortés va començar a televisió a TV3
Chelo García Cortés va començar a televisió a TV3

Chelo García Cortés confessa a quin partit voten ella i la dona

Chelo García Cortés ha revelat a qui vota: “En aquests moments sí que hem de dir amb qui vas al llit i amb qui no per evitar que ens prenguin les llibertats que hem obtingut. Compte amb els feixistes, que aquí també teniu alguns. La cosa està fotuda perquè els polítics no han volgut posar-se d’acord i han permès que existeixi un partit com Vox. No hem d’il·legalitzar-ho, però hi ha partits de dretes que estan governants amb ells i és una gran equivocació. Cap senyor de Vox farà que el meu matrimoni deixi de ser legal. Jo sempre he votat els socialistes. Respecto els independentistes, és clar, la meva dona és de Vic! Ella sempre ha votat a Convergència, però ara no té ganes de votar perquè hi ha pocs polítics professionals”.

“Ara mateix no hi ha cap polític que m’agradi. Mira, jo no m’avergonyeixo de dir que era simpatitzant d’ETA quan va començar perquè semblava que feien una bona feina… fins que es van convertir en el que es van convertir. Jo vaig viure un atemptat aquí molt a prop a Barcelona, l’atemptat contra la revista del Papus. Arriba un moment en què em vaig adonar que les coses podien entendre’s parlant i sense armes”, assegura.

Més notícies
Isabel Preysler té nova parella? - Europa Press
Isabel Preysler té nou amor: empresari i amb un gran patrimoni
Notícia: Isabel Preysler té nou amor: empresari i amb un gran patrimoni
Comparteix
S'haurien trobat fora d'Espanya per evitar ser vistos, però s'han filtrat informacions sobre ells
Chelo García Cortés, desesperada, vol marxar de 'Sálvame' - Telecinco
Chelo García-Cortés, endeutada i “desesperada” per marxar de ‘Sálvame’
Notícia: Chelo García-Cortés, endeutada i “desesperada” per marxar de ‘Sálvame’
Comparteix
La col·laboradora vol deixar el programa del cor i per això ha començat a buscar feina en secret
Shakira, enfadada amb els sogres i criticada per la família - Europa Press
Shakira construeix un mur amb la casa dels sogres: “Manipula els nens”
Notícia: Shakira construeix un mur amb la casa dels sogres: “Manipula els nens”
Comparteix
Un familiar de Gerard Piqué assegura que ha aconseguit que un dels nens no vulgui anar a veure els avis paterns
Alejandra Prat reflexiona sobre la drogoaddició del germà - Instagram
La germana de Joaquín Prat explica detalls nous del drama familiar
Notícia: La germana de Joaquín Prat explica detalls nous del drama familiar
Comparteix
Alejandra Prat explica com estan vivint la drogoaddicció d'un dels germans, la que té la mare molt preocupada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a gener 17, 2023 | 10:38
    Guaita-que-fan-ara gener 17, 2023 | 10:38
    Des de que a la tele s'han posat de moda aquests programes de "pallassada" surten uns elements deplorables. Amb la cara paguen!
  2. Icona del comentari de: fat boy a gener 17, 2023 | 10:41
    fat boy gener 17, 2023 | 10:41
    Llastima que l'atemptat del Papus no va ser obra d'ETA sino dels amiguets de Vox i del PP. En fi, que Deu faci mes que nosaltres amb aquestes llumeneres.
  3. Icona del comentari de: Ricard a gener 17, 2023 | 13:44
    Ricard gener 17, 2023 | 13:44
    Pornografia racista.
  4. Icona del comentari de: Santorini a gener 17, 2023 | 16:02
    Santorini gener 17, 2023 | 16:02
    Buff, quina dona més extranya. Les referències a Jordi Pujol i Carles Puigdemont, voleu dir que no hi sobraven???.
    • Icona del comentari de: Doctor Strangelove a gener 17, 2023 | 20:33
      Doctor Strangelove gener 17, 2023 | 20:33
      Et recomano una mica de comprensió lectora, car parla d'en Tarradellas i no pas del MHP Jordi Pujol i Soley! Doc.
      • Icona del comentari de: Santorini a gener 18, 2023 | 16:17
        Santorini gener 18, 2023 | 16:17
        ????
  5. Icona del comentari de: Victor a gener 17, 2023 | 16:20
    Victor gener 17, 2023 | 16:20
    Viu a Catalunya des del 1974 i no sap parlar català. ja està tot dit sobre la seva intel.ligència i el respecte que ens té.
  6. Icona del comentari de: El 'violonCHELO' de Pau Casals a gener 17, 2023 | 16:42
    El "violonCHELO" de Pau Casals gener 17, 2023 | 16:42
    Escòria castellano-espanyola i espanyolista, com allò en què s'ha convertit la TV3 que va crear el govern de Jordi Pujol per normalitzar el català i difondre'l de manera important en un gran avenç lingüístic inaudit fins aleshores des de la invasió castellana de 1714, en què tot havien estat greuges . Avui, aquesta xacra mediàtica girada contra Catalunya i tot el seu fet diferencia, que obre telenotícies parlant dels avortament i la seva problemàtica a Castella i Lleó, o amb fets importantíssims com que a les Urdes hi ha molta sequera i no s'hi pot caçar, informacions desinformatives que possibiliten personatges que no són ni periodistes sinó bustos parlants, ni professionals, perquè no qüestionen allò que l'oficialitat dels polítics traïdors a Catalunya i que avui decideixen què s'emet o no els escriuen i fan dir (com als lamentables robots sense aparent cervell del 324) ni molt menys patriotes, perquè començant pel maltractament i insults a la llengua i a la seva normativa i acabant pel menyspreu que demostren pel país en el tractament informatiu i la tria de les notícies, aquests personatges impresentables i venuts no es poden titllar d'això, que és allò que hauria de ser tot professional de la informació català que treballi a la CCMA, avui tan putrefacta i servil amb els enemics del país com ho és el govern autonòmic de la CCAA de Catalunya i el seu president, representant ordinari de l'estat espanyol, ocupant i repressor del país des de fa 308 anys. Fàstic i vergonya.
  7. Icona del comentari de: ton c. a gener 17, 2023 | 17:23
    ton c. gener 17, 2023 | 17:23
    i el que és quasi pitjor és que el conductor del programa i els altres no se n´adonessin d´aquest fet, de que van ser els ultres,els que van cometre l´atemptat i van matar una persona, o potser si que se n´adonen?. Peró en que s´ha convertit TV3?
  8. Icona del comentari de: Prou a gener 17, 2023 | 18:14
    Prou gener 17, 2023 | 18:14
    Aquests personatges s'haurien de quedar a la teleporqueria que els té contractats. De cap manera haurien de tenir temps i imatges als Mèdia de Catalunya. Lluny d'aquest femer!
  9. Icona del comentari de: ja està be a gener 17, 2023 | 19:11
    ja està be gener 17, 2023 | 19:11
    Això passa per portar a TV3 entrevistes a gent de poc nivell intelectual. Segur que no va interessar a ningú. De tota manera, no crec que aquest programa duri gaire.
    • Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a gener 18, 2023 | 16:51
      Pere Llimonera i Citronell gener 18, 2023 | 16:51
      ja està be... "poco nivel intelectual, dice"? ??? ... ja, ja,ja... que lleven al Batxiller fugado... o a todos los batxillers en cargos de la administración, políticos y chiringuitos de los separatas suprematas, que son masa... anda que "sobra" nivel intectual en el Movimiento y Régimen del Nacional Catalanismo separata supremata de patrias inventadas... "de debò ho sento molt, però Algú ho havia de dir!" ... "Apa, Siau!"
  10. Icona del comentari de: Manel a gener 17, 2023 | 19:59
    Manel gener 17, 2023 | 19:59
    Mira qui parala, aquesta pajara que viu de les escombraries, es creu amb el dret de opinar sobre el MHP Puigdemont?, es creu que els seus sociates son millors?, es una estupida ignorant, que per fer la "feina" que fa no cal ser res mes.
  11. Icona del comentari de: Desconnectem de TV3 tan punt aparegui alguna xarnegada a gener 17, 2023 | 20:59
    Desconnectem de TV3 tan punt aparegui alguna xarnegada gener 17, 2023 | 20:59
    TV3 cada dia més espanyola i més fastigosa
  12. Icona del comentari de: Xelu a gener 17, 2023 | 23:20
    Xelu gener 17, 2023 | 23:20
    Collons però quans anys té aquesta dona? Que tarradellas va neixer el segle XIX. X cert la droga se la va fotre abans del programa oi???
  13. Icona del comentari de: almogaver a gener 18, 2023 | 07:28
    almogaver gener 18, 2023 | 07:28
    De on ha sortit aquest cromo arrugat?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa