El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La icònica corresponsal Margalida Solivellas s’acomiada emocionada de TV3
  • CA

Margalida Solivellas s’ha acomiadat de TV3 després de 36 anys com a delegada de la cadena des de les Illes Balears. La periodista formava part dels grans clàssics, una històrica que s’ha acomiadat dels teleespectadors amb una última crònica des de Palma. En Toni Cruanyes va aprofitar l’ocasió per desitjar-li una jubilació tranquil·la i per agrair-li tota la feina que ha fet al llarg d’aquestes tres dècades. Ella, emocionada i amb la veu trencada, no va poder evitar aparèixer amb els ulls humits de llàgrimes.

“Aquesta és l’última crònica que ens envia Margalida Solivellas des de Palma després de 36 anys com a delegada de TV3 a les Balears. Han donat per molt, Margalida”, introduïa el presentador. Ella, emocionada, reconeixia que les ha vist de tots colors: “Sí, han passat moltes coses i en seguiran passant, però d’altres les explicaran. Així és la vida i així ha de ser! Aquí sempre sortim molta gent i hem donat veu a moltes opinions com en aquesta última crònica. Voldríem destacar que tota aquesta gent ha anat creixent amb nosaltres, escriptores, actrius, periodistes, professors i professionals d’altres àmbits… Tots formen part i enriqueixen aquesta societat tan diversa”, ha dit com a comiat.

Així va ser la primera intervenció de Margalida Solivellas a TV3

El “moltes gràcies i bona jubilació” del Toni Cruanyes han tancat aquesta llarga etapa de la Margalida a TV3, que ara descansarà en una merescuda jubilació. L’arxiu de la cadena ha volgut recorda com va ser el seu primer stand up l’any 1986, en què informava sobre l’inici del debat general sobre la situació de les Illes Balears en el seu Parlament.

L’anunci de la jubilació de la corresponsal de la casa a les Illes Balears ha fet molta pena a companys que han estat amb ella al llarg de tots aquests anys. Twitter s’ha omplert de missatges d’agraïment i felicitació per part d’estrelles de TV3 i també de personatges coneguts com la portaveu del Govern, Patrícia Plaja.

Més notícies
Andreu Buenafuente parla dels avis a TV3
Andreu Buenafuente descobreix el passat anarquista de l’avi a TV3
Notícia: Andreu Buenafuente descobreix el passat anarquista de l’avi a TV3
Comparteix
Eloi Vila triomfa amb l’estrena de ‘Quanta guerra!’, programa que ha mostrat un Andreu Buenafuente molt emocionat
Laura Borràs, indignada pel que ha fet TV3
TV3 demana perdó públicament a Laura Borràs després d’una altra polèmica
Notícia: TV3 demana perdó públicament a Laura Borràs després d’una altra polèmica
Comparteix
La presidenta de Junts es va mostrar indignada pel que han fet amb una fotografia seva
Agnès Marquès, lesionada d'un braç - TV3
Agnès Marquès, a l’hospital després de trencar-se el canell
Notícia: Agnès Marquès, a l’hospital després de trencar-se el canell
Comparteix
La presentadora ha hagut de sotmetre's a una petita intervenció, per la qual cosa no ha pogut presentar el 'Planta Baixa'
‘El Foraster’ triomfa en una estrena emotiva: “El millor programa de TV3”
Notícia: ‘El Foraster’ triomfa en una estrena emotiva: “El millor programa de TV3”
Comparteix
Els teleespectadors han aplaudit el primer episodi, el que ha deixat amb la boca oberta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa