El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El nou director de TV3 aposta per un canal Super 3 digitalitzat
  • CA

El nou director de TV3, Sigfrid Gras, ha presentat la seva carta de presentació explicant que vol una transformació i rellançament de la Corporació Catalana dels Mitjans Audiovisuals (CCMA). Per això, Gras ha dit que vol apostar per una digitalització de TV3 i de Catalunya Ràdio i preparar-se per quan la TDT “ja no funcioni”. Per aquest motiu, vol rellançar el canal Super 3 des de l’àmbit digital, per després empaquetar-ho a la televisió. Segons Gras, l’objectiu de la nova direcció de la cadena pública és centrar-se en els continguts digitals. “Hem de transformar la televisió i apostar pel digital”, explica en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Despolititzar la graella

Segons Gras, el gran repte és aprofundir en els diferents models de difusió i potenciar l’aposta infantil i juvenil des d’una part “lineal”. Alhora, vol reformar l’aposta per la cultura, tot mantenint el liderat de Televisió de Catalunya. “L’objectiu és arribar a tothom i en la forma que vulgui”, destaca Sigfrid Gras.

Gras, en la línia que s’ha anat confeccionant la graella de la temporada que ve, ha anunciat que volen despolititzar la graella i passar aquest contingut als informatius. Alhora, ha anunciat que molts continguts passaran al digital i seguiran apostant per entreteniment de qualitat, com Eufòria.

La nova presidenta de la CCMA, Rosa Romà, al costat de Sigfrid Gras (TV3) i Jordi Borda (Catalunya Ràdio) / Parlament de Catalunya

S’estudia un nou protocol per casos com el de Dalmases

EL nou director de TV3 ha qualificat la seva plantilla de magnífica i creu que hi ha hagut crítiques “exagerades” en relació a aquells que acusaven TV3 de ser una televisió independentista.

Pel que fa al cas Dalmases, explica que hi ha un protocol per casos com aquests entre treballadors, però ara la nova direcció de la cadena púbica està estudiant si es pot aplicat a tot aquella gent que ve de “fora”. És a dir, tots aquells que no treballen a la cadena.

Sigfrid Gras va entrar com a redactor a la delegació de Madrid a Catalunya Ràdio. Entre el 1995 i el 2001 va ser cap de secció de Societat i després de Política. Durant més de 10 anys , va ser el delegat de Catalunya Ràdio a Madrid. Entre el 2012 i el 2016 va ser subdirector dels Serveis Informatius de TV3. El 2016 va ser nomenat adjunt a la direcció de TV3 i director de Continguts i Programes.

Més notícies
Usuaris a l'estació de tren de Martorell amb la senyalització del tall de la R4 de Rodalies / ACN
Tallada durant 1 hora l’R4 entre Cornellà i Martorell per una fuita de gas
Notícia: Tallada durant 1 hora l’R4 entre Cornellà i Martorell per una fuita de gas
Comparteix
El servei ja s'ha restablert, tot i que pot afectar els horaris durant tot el dia
El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, al pati de la seu de l'entitat / J.B.
Jordi Cuixart marxa a viure a Suïssa
Notícia: Jordi Cuixart marxa a viure a Suïssa
Comparteix
L'expresident d'Òmnium abandona el país "temporalment" per centrar-se en la part més internacional de l'entitat
El conseller d'Economia, Jaume Giró, a la Ciutat de la Justícia, en la presentació de la seva denúncia pels àudios de Villarejo / Mireia Comas
El Govern inverteix més de 100 milions en rehabilitar edificis públics
Notícia: El Govern inverteix més de 100 milions en rehabilitar edificis públics
Comparteix
El 80% de la inversió del projecte serà finançada pels fons europeus 'Next Generation'
Adama Traoré, durant el Barça-Nàpols | FC Barcelona
El FCB digitalitza les eleccions al Consell Consultiu de Penyes
Notícia: El FCB digitalitza les eleccions al Consell Consultiu de Penyes
Comparteix
El club s'alia amb la companyia de vot digital Vocdoni

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Retorn al passat apolític franquista a juliol 26, 2022 | 12:53
    Retorn al passat apolític franquista juliol 26, 2022 | 12:53
    Sr. Gras, tu vas ser des de 2016 adjunt a la direcció de TV3 i director de Continguts i Programes com és que ara dius que no val, que cal despolititzar TV3, si està mal fet, tu ho has fet, per tant no és coherent que et premiïn, tu mateix com a nou director t'hauries de castigar... Deixem la serietat i diguem si és que des de les espanyes, incloent-t'hi ERC , et van renyar i t'han imposat ser apolític per tal de fer una Catalunya sotmesa i apolítica. Recordes a FRanco dien "hagan como yo no se metan en política" hau recolliu la idea. Quin mal hi ha que l'única televisió catalana general sigui independentista sí és el que vol el país? Totes les altres públiques i privades general són espanyolistes , fan propaganda del seu pensament i xafen tot el que sigui català... I ningú els diu res. Nosaltres a callar 300 anys més, ui, que Junqueras no vol tornar a la presó. Tota la política catalana ronda entorn d'aquesta idea. Hòstia
  2. Icona del comentari de: Cge a juliol 26, 2022 | 13:05
    Cge juliol 26, 2022 | 13:05
    En Mikimoto es mereix aquest lloc, peró el tripartit ( PSOE/ER/COMUNS)mana oi?
    • Icona del comentari de: Resposta a juliol 26, 2022 | 15:31
      Resposta juliol 26, 2022 | 15:31
      No crec que estigui capacitat, ni que estigui en les millors condicions per fer aquesta tasca. Va fer programes molt bons, però no crec que tingui el perfil per assumir un càrrec d'aquest tipus.
  3. Icona del comentari de: almogaver.cat a juliol 26, 2022 | 17:12
    almogaver.cat juliol 26, 2022 | 17:12
    Baja criatura contenta, que a més, ens diu, el mai dit: "Cal aprimar pressupostos... i augmentar audiència... i beneficis. Però quina Perleta! Quin portent! Si parla com un "Mini me" d'en Junqures! És tot el que pot oferir, ER. d' Caifàs? Potser, arruïnar TV3, per Ofertaar més glòries a espanya? No és en absolut, la MHPP Sra. Borràs qui és s'ha d'apartar. Es ER en bloc, que s'ha d'apartar, abans quefaci més mal encara, que el 155
  4. Icona del comentari de: miquel puigpelat a juliol 26, 2022 | 19:45
    miquel puigpelat juliol 26, 2022 | 19:45
    "EL nou director de TV3 ha qualificat la seva plantilla de magnífica i creu que hi ha hagut crítiques “exagerades” en relació a aquells que acusaven TV3 de ser una televisió independentista." Lògic. És d'ERC. Pertant, NO és independentista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa