El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Èxit sense precedents de ‘Crims’: rècord d’audiència gràcies al cas Sonia
  • CA

Crims ha tornat a fer rècord d’audiència amb l’emissió d’aquest dilluns, la que centraven en el cas de la Sonia. Es tracta del primer assassinat d’una noia transsexual a la ciutat de Barcelona, un succés que va generar molta repercussió mediàtica. Aquest quart episodi de la sèrie de Carles Porta ha superat el rècord d’audiència de la setmana passada amb un descomunal 26,7% de share i més de 572.000 teleespectadors. La tercera temporada està triomfant amb majúscules i cada episodi fa més audiència que l’anterior, el que semblava impossible tenint en compte que van de rècord en rècord. TV3 no toca sostre i torna a triomfar amb Crims, un dels bombonets de la cadena.

El cas de la Sònia Rescalvo fa triomfar Crims

El capítol tenia com a protagonista la Sònia Rescalvo, que tenia 45 anys quan va ser colpejada fins a la mort el 1991, en la glorieta del Parc de la Ciutadella que ara té el seu nom. Parlem d’un dels casos més escabrosos de la història de la capital catalana, que va obrir una investigació en trobar la Sònia morta i la seva acompanyant molt malferida. Tot semblava indicar que un grup d’homes neonazis va veure-les dormint en el parc i haurien aprofitat per fer-les mal després d’agredir una persona sense sostre que vivia per la zona. Per primera vegada, van trobar-se davant d’un delicte d’odi que havia d’investigar-se en aquest marc.

El cas va fer-se molt viral i els assassins van optar per no parlar sobre el tema per evitar que els enxampessin. Gràcies a unes escoltes telefòniques, però, van donar amb un membre del grup que va ser clau per descobrir les identitats de la resta d’agressors. Tres anys després, es va celebrar el judici contra els detinguts. Finalment es va poder demostrar que la majoria d’ells havien participat en l’agressió mortal contra Sònia, per la qual cosa van sumar una condemna de 310 anys de presó. Cap d’ells es va penedir mai d’haver comès el crim, però a poc a poc han anat sortint de presó. No van acabar de rehabilitar-se, per això, ja que alguns d’ells han tornat a ser ingressats a presó per altres agressions contra persones vulnerables.

Més notícies
L'Adrián de 'Masterchef' confessa que ha estat a presó - TVE
Un concursant de ‘Masterchef’ reconeix que ha estat a presó
Notícia: Un concursant de ‘Masterchef’ reconeix que ha estat a presó
Comparteix
L'Adrián dona detalls de la seva història de superació, la que ha deixat tothom amb la boca oberta
Carles Porta amb la germana de la víctima -- TV3
‘Crims’ aconsegueix identificar una víctima després de 32 anys
Notícia: ‘Crims’ aconsegueix identificar una víctima després de 32 anys
Comparteix
El programa de TV3 ha investigat el cas de 'La noia de Portbou' i això ha permès posar nom a la noia que va aparèixer penjada
'Crims' torna a fer rècord d'audiència - TV3
Carles Porta fa història gràcies a ‘Crims’, que triomfa amb el cas Isidre
Notícia: Carles Porta fa història gràcies a ‘Crims’, que triomfa amb el cas Isidre
Comparteix
El programa de TV3 torna a batre el rècord d'audiència, el més alt que ha aconseguit en totes les temporades anteriors
Jordi Cruz, indignat amb un concursant de 'Masterchef' - TVE
Un concursant de ‘Masterchef’ presenta el pitjor plat de la seva història
Notícia: Un concursant de ‘Masterchef’ presenta el pitjor plat de la seva història
Comparteix
El Luismi ha rebut dures crítiques del jurat, que consideren que no es pren seriosament el concurs

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a maig 24, 2022 | 16:58
    JordiP maig 24, 2022 | 16:58
    És innegable la necessitat d'un programa tipus "El Caso": la plebs encara guarda l'admiració papanatera que fa dos-cents anys devant de la pancarta d'aquells contacontes que recorrien els pobles explicant històries de sang i fetge. Un programa d'aquesta mena és un valor segur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa