El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
8TV cancel·la el ‘8maníacs’ de Miquel Valls
  • CA

8TV ha pres una decisió inesperada. Miquel Valls estava al capdavant d’un dels programes estrella de la cadena, el 8maníacs, el que han anat canviant d’horari un munt de vegades per intentar que fes més audiència. Aquesta era una de les apostes de la televisió privada catalana en aquesta nova etapa, a la que han dit adeu aquest cap de setmana.

El programa parlava de l’actualitat i també entretenia amb diverses seccions, dos objectius que han mantingut durant 10 mesos. El presentador ha volgut acomiadar-se de l’audiència amb un missatge en què deixa clar que han fet tot el possible per intentar convèncer de la seva continuïtat en la graella: “Hem estat 10 mesos amb tots vosaltres. Gràcies per acompanyar-nos en aquest camí tan especial i gràcies a totes les persones que ens han seguit cada setmana. Hem aguantat festivals d’Eurovisió, finals de la Champions i de la Lliga, diumenges a la tarda a l’hora del migdia, els dissabtes al matí contra els Telenotícies… hem sobreviscut com hem pogut“.

I és que com dèiem, des de ben aviat han hagut d’anar adaptant-se a diferents horaris. En un principi volien que ocupés la franja entre les 15:30 i les 18:30 h, en el que no van aconseguir una audiència gens bona. Després van decidir passar-lo a la nit per intentar captivar els teleespectadors típics d’aquella franja, encara que ningú no va entendre per què el programaven per a les 20:55 h i no més tard… tenint en compte que en aquella hora competien contra el TN Vespre que sempre és líder d’audiència.

Així ha estat el comiat del 8maníacs

I com s’han acomiadat? Amb l’amenaça que aquest no serà l’únic intent de triomfar a 8TV: “Marxem de vacances, però amenacem de tornar. Vaja, ens retrobarem segur. Som molts i fem molta pinya, així que si no tornem a les bones, ho farem a les dolentes. Hem passat moments regulars, però els hem salvat tots”, va dir la directora del programa.

Ara caldrà veure si compleixen la promesa i tornen en algun moment, encara que la versió oficial de la cadena és que han decidit suprimir el programa indefinidament. No tenen data de retorn i tampoc no s’ha posat sobre la taula que tinguin previst recuperar el format en un futur.

Més notícies
8TV prepara el seu primer 'reality' - 8TV
8TV anuncia l’estrena del primer ‘reality’ en català
Notícia: 8TV anuncia l’estrena del primer ‘reality’ en català
Comparteix
La cadena ha sorprès amb 'Catalunya Expreshhh', en el que dos famosos recorreran Catalunya en una autocaravana
Lorena Vázquez fitxa per 'Sálvame' - TV3
‘Sálvame’ fitxa Lorena Vázquez, periodista del cor catalana de 8TV
Notícia: ‘Sálvame’ fitxa Lorena Vázquez, periodista del cor catalana de 8TV
Comparteix
Amb una llarga trajectòria en el món de la premsa rosa, se suma a l'equip del programa enmig de la remodelació
Marc Clotet canta a 'Eufòria' - TV3
Les polèmiques i els millors moments de la final d’Eufòria
Notícia: Les polèmiques i els millors moments de la final d’Eufòria
Comparteix
La gran final del programa de TV3 ha deixat escenes molt aplaudides i comentades
Primera entrevista de la Mariona després de la victòria d'Eufòria - TV3
Primera entrevista de la Mariona d’Eufòria: supersticions i secrets
Notícia: Primera entrevista de la Mariona d’Eufòria: supersticions i secrets
Comparteix
La guanyadora del programa de TV3 ha tret a la llum informació molt curiosa sobre ella i sobre el concurs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa