El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Món t’apropa a La Grossa de Sant Jordi amb aquest sorteig!
  • CA

 

El Món i La Grossa sortegem 20 bitllets de La Grossa de Sant Jordi 2018. Aprofita aquesta oportunitat! Per participar només cal que miris el vídeo del post de la pàgina de Facebook d’El Món i omplis el formulari amb la resposta a la pregunta sobre el vídeo. El guanyador d’aquest sorteig podria guanyar cent-mil euros en el cas que el número d’aquest bitllet resultés guanyador del primer premi del sorteig de la Grossa de Sant Jordi que se celebrarà el dia 27 d’abril de 2018. 

 

 

 

 

Si encara no segueixes a El Món a Facebook, el més fàcil és que ens segueixis perquè les nostres publicacions apareguin al teu timeline puguis veure la publicació del sorteig. Pots trobar la publicació de La Grossa directament i participar en aquest enllaç, així de senzill.

 

 

Podràs participar en aquest sorteig de La Grossa de Sant Jordi des d’aquest dimarts 10 d’abril, fins al pròxim 18 d’abril a les 11.00?h. Participa i no perdis l’oportunitat de jugar a La Grossa, que repartirà el seu premi el 27 d’abril. Molta sort a tothom!

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa