El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Món sorteja 20 bitllets de La Grossa per aquest Sant Jordi!
  • CA
Un bitllet del número 09915 podria ser teu. | Cedida

 

 

Vols participar en la Grossa de Sant Jordi totalment de franc? Ara tens la possibilitat que et toqui el premi de La Grossa a través d’un dels 20 bitllets que sortegen conjuntament El Món i La Grossa. Per participar en aquest sorteig només has d’estar atent i comentar el post de la pàgina de Facebook d’El Món sobre aquest sorteig. El guanyador d’aquest sorteig podria guanyar cent-mil euros en el cas que el número d’aquest bitllet resultés guanyador del primer premi del sorteig de la Grossa de Sant Jordi que se celebrarà el dia 27 d’abril de 2018. 

 

 

Si encara no segueixes a El Món a Facebook, el més fàcil és que ens segueixis perquè les nostres publicacions apareguin al teu timeline i comentis la publicació. Pots trobar la publicació de La Grossa directament i comentar-la en aquest enllaç, així de senzill.

 

 

Podràs participar en aquest sorteig de La Grossa de Sant Jordi des d’aquest dimarts 20 de març, al pròxim dimecres, 28 de març, fins a les 11.00?h. Participa i no perdis l’oportunitat de jugar a La Grossa, que repartirà el seu premi el 27 d’abril. Molta sort a tothom!

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa