Els Urdangarin se salten el confinament i celebren una festa familiar a Madrid

Han enxampat un dels fills d'Urdangarin sortint de Barcelona aquest divendres sense una bona justificació malgrat la prohibició

La justícia és igual per a tots, diuen, però queda clar que la família reial és una excepció a aquesta regla. El context actual? Joan Carles, consentit a Abu Dhabi i la filla d’Elena fent cas omís a les mesures de prevenció de la Covid sense amagar-se’n. L’últim a demostrar que no li importa saltar-se les normes? Pablo Urdangarin, a qui han enxampat en un AVE de Barcelona a Madrid durant el vespre d’aquest divendres. Recordem que la capital catalana està subjecte a un estricte tancament perimetral durant els caps de setmana i que Madrid està tancada durant aquest pont. Poc li ha importat al jove, que hauria viatjat fins allà amb l’única excusa de voler celebrar l’aniversari amb el seu germà. Un viatge que ha fet malgrat les prohibicions, el que l’haurà obligat -se suposa- a presentar un justificant d’aquest trasllat.  

Vanitatis deixa clar que no hi ha cap motiu que justifiqui aquest viatge més enllà de celebrar una festa familiar en motiu del 20è aniversari de Juan Urdangarin. Recordem que el jove està vivint a Madrid, mentre que el seu germà té la residència a Pedralbes. Pel que fa als altres dos germans, Miguel es troba estudiant al Regne Unit i Irene és l’única que segueix vivint a Ginebra amb Cristina.

També elles haurien agafat un avió fins a Madrid, disposades a passar el pont a la capital en companyia de la resta dels Urdangarin. El mitjà assegura que s’estan allotjant a La Zarzuela, el que fa pensar que podrien arribar a fer algun berenar amb Felip, Letícia i les nenes. Han millorat la seva relació així de sobte?

Cristina i Iñaki Urdangarin   Europa Press

Cristina i Iñaki Urdangarin l’any passat, durant un permís a Vitòria  / Europa Press

A qui no podran veure és al pare, a Iñaki Urdangarin, que continua complint condemna a presó i que no pot rebre visites com a mesura preventiva de contagis. Si res no canvia, sembla que tindrien previst passar el Nadal tots junts a Vitòria com ja van fer l’any passat. Ells sí que gaudiran les festes, pel que sembla, mentre tantes altres famílies no podran veure’s o optaran per no fer-ho i evitar un auge dels contagis. Una actitud responsable que la família reial no comparteix. 

Nou comentari