Soraya d’OT: “Vull un altre fill, però pateixo estrès crònic i no és fàcil”

La cantant assegura que vol ampliar la família, però explica que li costa molt quedar-se embarassada

Soraya Arnelas ha aprofitat el confinament per posar en marxa un projecte personal i familiar, una marca de roba que permet a pares i fills vestir-se amb la mateixa dessuadora. L’anunci va generar molta controvèrsia, ja que ha escollit un nom cridaner Chochete. Per tal de promocionar-la, ha concedit una entrevista a El Español en la qual també ha parlat dels seus desitjos de cara al 2021. “En primer lloc, destacar que hem decidit posposar la boda. Teníem el dia escollit i tot, però no volem casar-nos amb mascareta i mesures de seguretat. Hem esperat vuit anys, podem esperar-ne un parell més. A més a més, la qüestió és que volíem fer una boda gitana de tres dies“, explica. 

Un dels projectes que tenen al cap? Ampliar la família aviat: “Estem intentant-ho perquè m’encantaria. Jo he estat filla única i no vull que Manuela estigui soleta. El problema és que jo pateixo estrès crònic i no és tan fàcil quedar-me embarassada… Em costa bastant. Tant de bo l’any vinent, o quan sigui, ho aconseguim”. 

La cantant no es talla un pèl a l’hora de manifestar la seva opinió, el que també ha fet en el tema de la maternitat. De fet, recordem que la van criticar moltíssim per marxar a sopar amb el marit quan la nena tenia pocs dies de vida: “La gent està molt confosa perquè es pensen que quedant-te a casa ets la millor mare. Partint de la base que no hi ha regles, doncs que cadascú faci el que vulgui i que els altres respectin el que fa la resta a les seves cases. Si la meva filla veu que els seus pares s’estimen i són feliços, la meva filla creixerà en l’amor i serà una nena amb valors, que estimarà i serà tendra”.

 

 

També li han preguntat sobre el presumpte masclisme en el món de la música: “Jo sempre he lluitat amb energia masculina, perquè per fer-te respectar en aquest mercat has d’anar amb força masculina. Ara bé, quan em vaig quedar embarassada vaig connectar amb la meva part més femenina… L’enfocament va canviar i va canviar la meva vida. Ara mostro una altra part de mi, una que ja hi era però que no m’atrevia a mostrar”. 

Nou comentari