El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un home trenca amb una destral un aparador del Màgic de Badalona

Un home ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra després d’haver trencat els vidres de l’aparador, i també part del mobiliari, d’un restaurant del centre comercial Màgic de Badalona, ha informat la policia catalana a l’Agència ACN.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de vuit de la tarda. Un mosso fora de servei i un vigilant del centre comercial han reduït l’individu i l’han retingut fins que ha arribat una patrulla de la policia catalana, que l’ha detingut. Segons han indicat els Mossos, no hi ha hagut ferits. 

Albiol diu que es tracta d’un “desequilibrat”

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha fet una piulada amb el succés del Màgic. Albiol, del PP, ha titllat de “desequilibrat” l’autor de l’acte vandàlic. “Aquesta tarda, un desequilibrat ha colpejat amb una destral el mobiliari d’un restaurant al centre comercial Màgic. No hi ha cap persona afectada. El responsable ja ha estat detingut”, ha escrit el guanyador de les passades eleccions municipals a Badalona.

Des del compte de l’Ajuntament de Badalona, també s’ha informat de l’incident. Segons el consistori, tot i que inicialment semblava que hi podia haver hagut trets d’alguna arma de foc, “això no estat així”.

Desallotjament del Màgic per megafonia

Un usuari ha explicat a la xarxa X que el centre comercial ha estat desallotjat per megafonia i els establiments del Màgic han acabat tancat. Aquesta persona diu que s’han sentit el que semblaven dos petards o trets, però aquesta darrera possibilitat ha estat negada pel consistori.

Comparteix

Icona de pantalla completa