El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Set detinguts per una violació a Badalona
  • CA

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest dijous a la matinada set homes per presumptament haver agredit sexualment una dona. Tots van ser detinguts en un pis d’aquesta ciutat després que un veí de la població avisés als serveis d’emergència, tal i com ha informat aquest cos policial a través del seu compte de Twitter. Quan els agents de la Guàrdia Urbana van arribar a l’edifici, es van trobar la dona “al terra amb estat de xoc“. Ara mateix la víctima es troba ingressada a l’hospital. Segons informa TV3, tant la víctima com els violadors eren majors d’edat.

Els fets haurien tingut lloc al barri de Llefià, i els agents de la policia local s’haurien dirigit a l’edifici després de rebre l’avís d’aquest veí, que s’hauria produït cap a dos quarts de sis del matí. L’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol ha explicat que els detinguts han estat detinguts i posteriorment enviats a comissaria. I per altra banda, la víctima està rebent atenció i està sent avaluada a un hospital de Badalona.

La violació s’hauria produït en un pis ocupat. Albiol ha titllat els presumptes perpetradors de la violació de “salvatges“, en una piulada publicada al seu compte de Twitter. Per altra banda, la Federació Dones Badalona ha decidit convocar una concentració per aquest mateix dijous a les 12 del migdia a la plaça la Vila de Badalona per manifestar el “rebuig i condemna” d’aquesta presumpta agressió sexual.

És important assenyalar que ha estat aquesta mateixa setmana quan la ciutat de Badalona ha fet una valoració sobre les dades relacionades amb la delinqüència que hi ha hagut al municipi durant el primer semestre d’aquest any. Una de les dades que es van aportar és que les agressions sexuals en aquesta localitat havien arribat a incrementar en un 20% respecte el mateix període del calendari de 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Res, quatre dies a presó i ... al carrer! a seguir 'treballant'! a setembre 30, 2021 | 13:20
    Res, quatre dies a presó i ... al carrer! a seguir "treballant"! setembre 30, 2021 | 13:20
    No teníem prou delinqüents amb els de producció pròpia, que ara n'importem a carretades
  2. Icona del comentari de: fat boy a setembre 30, 2021 | 19:32
    fat boy setembre 30, 2021 | 19:32
    Pim, pam, pum al ventre i llestos.
  3. Icona del comentari de: Moncho a setembre 30, 2021 | 21:13
    Moncho setembre 30, 2021 | 21:13
    Notícia a mitges, manca dir el veïnatge i nacionalitat dels violadors.
  4. Icona del comentari de: Moncho a setembre 30, 2021 | 21:13
    Moncho setembre 30, 2021 | 21:13
    Notícia a mitges, manca dir el veïnatge i nacionalitat dels violadors.
  5. Icona del comentari de: Vendetta a setembre 30, 2021 | 22:44
    Vendetta setembre 30, 2021 | 22:44
    Els nens de la colau es fan grans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa