El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
15 detinguts per pornografia “sàdica i zoofílica” amb nadons
  • CA

La policia espanyola ha detingut 15 persones per distribuir i tenir, presumptament, material d’abús sexual infantil a través de Twitter. Entre els detinguts es troba un comprador de material pedòfild’extrema duresa“, segons informa aquest dissabte el Cos Nacional de Policia (CNP) en un comunicat. Aquestes imatges i vídeos, asseguren, estaven protagonitzats per “nadons agredits sexualment de manera sàdica i mitjançant pràctiques de zoofília“. La policia assegura que durant aquesta operació han sigut identificats dos menors d’edat.

Segons informa la policia espanyola, la investigació d’aquest cas va començar quan van rebre una informació procedent de l’organisme internacional Centre Nacional per a Menors Desapareguts i Explotats (NCMEC) dels Estats Units. S’informava de la possibilitat d’un delicte de distribució i tinença de material d’abús sexual infantil a través d’Internet perpetrat a l’Estat espanyol. De fet, les detencions han tingut lloc a Albacete, Badajoz, Barcelona, Las Palmas, Madrid, Màlaga, Múrcia, Ourense i Santa Cruz de Tenerife.

Hauria estat la xarxa social Twitter qui hauria denunciat, a través d’aquest organisme, que diversos usuaris havien publicat material audiovisual d’explotació sexual infantil als seus comptes d’aquesta xarxa social. L’empresa hauria bloquejat de manera immediata i també eliminat els comptes que havien publicat aquest contingut a internet. Segons informa la policia espanyola, després d’un “anàlisi exhaustiu” d’aquestes denúncies, es va aconseguir identificar de manera plena 21 connexions gestionades per proveïdors d’accés a Internet (ISP) ubicats a l’Estat espanyol, des d’on es compartia material il·legal a través de la xarxa social de l’ocellet blau. Va ser llavors quan, amb tota aquesta informació recopilada pel CNP, el cos policial va procedir a detenir aquestes 15 persones. De totes aquestes detencions, quatre es van produir a la província de Barcelona, tres a la província de Madrid, dues a Màlagia, i una a les d’Albacete, Badajoz, Las Palmas, Múrcia, Ourense i Santa Cruz de Tenerife.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2021 a setembre 25, 2021 | 17:12
    2021 setembre 25, 2021 | 17:12
    Monstres d'aquesta mena haurien de ser tancats en un lloc fosc, on no puguin fer mal a cap més criatura. I llençar la clau per sempre. Malauradament els acabaran considerant "malalts" que necessiten ajuda per desprendre's de "traumes" que els ha transmès la societat patriarcal. Ni societat patriarcal ni punyetes, això és una monstruositat i ho haguessin considerat una monstruositat fa 50 anys. Són malvats. Hi ha gent dolenta, coi, diguem les coses pel seu nom! I si estan malalts, qui ha de ser protegit són els nens futures víctimes. M'hi jugaria el sou que passaran quatre dies a presó i després sortiran al carrer "rehabilitats per a la societat" No tothom pot ser rehabilitat. Ni tothom vol. Les mares hem de tenir por de deixar els nostres fills anar a jugar a pilota al parc? Hem de fer de guardaespatlles 24 hores perquè sabem que hi ha sàdics que es passegen lliurement?
  2. Icona del comentari de: Sr. Floïd a setembre 25, 2021 | 21:10
    Sr. Floïd setembre 25, 2021 | 21:10
    Aah, val ara ja trobo una relació amb la detenció del Puchi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa