El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un nen de 3 anys, ferit en un incendi en un apartament de Vila-seca

Un nen de 3 anys ha resultat ferit en un incendi aquesta nit a un apartament de la Pineda, a Vila-seca. Els Bombers de la Generalitat han informat que l’avís del foc es va rebre aquest dissabte a les 21.36 hores del vespre en un apartament situat a l’edifici del número 9 del carrer de Marcos Redondo. L’edifici té cinc plantes i l’incendi es va originar a l’apartament on dormia aquest nen, concretament a un matalàs. La intensa fumarada tòxica es va estendre per tot l’immoble.

Quan van rebre l’avís del foc, els Bombers hi van enviar cinc dotacions, que van comprovar que els quatre inquilins de l’apartament, el nen de tres anys, una altra criatura i dos adults, havien sortit de l’apartament pel seu propi peu. El nen de tres anys va ser evacuat pel servei d’emergències mèdiques fins a l’Hospital de Santa Tecla per la inhalació del fum tòxic. El seu estat és menys greu.

Imatge d’arxiu d’uns camions de Bombers / ACN

Un incendi obliga a desviar l’A-2

Un altre incendi, aquest a l’exterior, ha obligat aquest diumenge a desviar el trànsit de l’A-2 a l’alçada de Soses, al Segrià. L’incendi s’ha produït a un remolc de camió i ha obligat a tallar el trànsit d’aquesta autovia en sentit oest. L’incident s’ha produït a les 14.47 hores del migdia al quilòmetre 129,5. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, que han controlat el foc. El remolc del camió, que transporta material metal·lúrgic, ha quedat calcinat. Els vehicles que circulen en sentit Saragossa continuen desviant-se per la sortida 6, que enllaça amb la LL-12, fins que l’incendi es declari extingit.

L'incendi d'un camió obliga a desviar el trànsit a l'A-2, a l'alçada de Soses, al Segrià / Agència Catalana de Notícies (ACN)
L’incendi d’un camió obliga a desviar el trànsit a l’A-2, a l’alçada de Soses, al Segrià / Agència Catalana de Notícies (ACN)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa