Mor un home a Badalona després de la descàrrega d’una pistola tàser

Un home va morir el passat dia 26 a Badalona després de rebre la descàrrega d’una pistola elèctrica tàser per part dels Mossos d’Esquadra. Segons ha avançat Metropoli Abierta els fets van ocórrer al migdia, quan una família va avisar als Mossos d’Esquadra que el seu fill estava amenaçant la seva mare “amb ganivets”. Hi van accedir a través del pis del veí, perquè el fill havia bloquejat les entrades a l’habitatge. Els fets van ocòrrer al número 253 de l’avinguda del Marquès de Montroig al barri del Remei de Badalona. El Parlament va autoritzar l’ús de pistoles tàser l’any 2016.

Els Mossos han assegurat al citat mitjà que els agents van utilitzar l’arma “pel bé de la família i els agents presents”. L’home, després de caure al terra va ser immobilitzat. L’home va ser traslladat a l’hospital on finalment ha mort. Se li practicarà una autòpsia per determinar les causes de la mort. El diari ha confirmat que el 27 de novembre de matinada l’home estava viu, però en coma.

L’home que ha mort era toxicòman i en el moment de la detenció,havia consumit diverses substàncies, pel que estava fora de si, segons la policia. D’altra banda, les fonts policials afirmen que l’individu tenia problemes mentals i es trobava en ple brot psicòtic.

Nou comentari