El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Es grava a 250 km/h per la C-32 i ho penja al tik-tok
  • CA

Fer el Fittipaldi i després vantar-se’n a la xarxa. Aixó és el que va fer un xicot de 25 anys, veí de Calafell, que ha estat denunciat per la Guàrdia Civil. Segons ha informat l’institut armat, van tenir coneixement d’un vídeo penjat a Tik-Tok on un noi ensenyava com conduïa per la C-32 a 250 km/h, quan la via està limitada a 120 km/h. La investigació del vídeo permet situar l’escenari de la infracció al quilòmetre 29-30, sentit Tarragona, de la via. Un cop detingut va ser posat a disposició judicial per un delicte contra la seguretat vial del jutge de Guàrdia de Vilanova i la Geltrú.

Tot i que les competències són de Mossos, la Guàrdia Civil recorda que entre les comeses que té assignades la Guàrdia Civil, es troba la investigació de conductes delictives detectades a través de xarxes socials. Així a finals del mes de novembre, a través de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, la Guàrdia Civil de Tarragona va tenir coneixement de l’existència d’aquest arxiu de vídeo on l’única pista que tenien és un cartell on s’hi llegia Tarragona.

Després de tenir coneixement d’aquest fet, es va iniciar una investigació que tenia com a objectiu comprovar la veracitat de la informació de la xarxa social i en cas de ser real, la identificació de l’conductor i la seva posada a disposició judicial. I així es va localitzar l’autor i es va procedir a la seva detenció i posada en disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa