El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampen el sospitós de matar un home per robar-li el patinet elèctric
  • CA

El passat 18 de setembre, un home en va apunyalar un altre després de prendre-li el patinet elèctric a plena llum del dia a l’Hospitalet de Llobregat. La víctima va morir al carrer, al barri de Pubilla Cases, davant del número 25 del carrer de l’Antiga Travessera. Els Mossos d’Esquadra han detingut el sospitós del crim aquest dimecres, després de més de dos mesos d’investigacions, a Esplugues de Llobregat. El detingut és un home de 27 anys, d’origen marroquí i amb antecedents policials.

L’apunyala i fuig amb el patinet robat

El diumenge 18 de setembre, un home va intentar sostreure-li el patinet elèctric a un altre, de 30 anys, i, quan la víctima es va resistir, el va apunyalar amb una arma blanca. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a un quart de dues i es van desplaçar fins al lloc amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van fer tot el possible per salvar-li la vida, però va acabar morint. L’assassí va fugir amb el patinet robat després de matar l’home de 30 anys al mig del carrer i a plena llum del dia.

La víctima va morir davant el número 25 del carrer de l'Antiga Travessera | Google Street View
La víctima va morir davant el número 25 del carrer de l’Antiga Travessera | Google Street View

Segons avançava aleshores ElCaso, les fonts policials els confirmaven que la víctima es trobava asseguda en un banc a la zona de Pubilla Cases, amb el patinet al costat, quan el sospitós se li va apropar per robar-li el vehicle. Quan es va resistir, li va clavar una ganivetada fatal al pit. Aquest dimecres, finalment, la policia catalana ha atrapat el presumpte autor de l’homicidi, un home de 27 anys i que s’havia estat amagant a Esplugues de Llobregat des del 18 de setembre.

Detingut el sospitós del crim de Tots Sants a Salou

Aquesta mateixa setmana, els Mossos d’Esquadra han detingut el sospitós de l’assassinat de Tots Sants a Salou gràcies a un control rutinari a la carretera. Durant la matinada de l’1 de novembre, un home en va matar un altre per la zona d’oci nocturn de Salou després de clavar-li quatre ganivetades en una discussió. La víctima, un noi de 18 anys, va quedar estès a terra i el SEM no va poder reanimar-lo. El detingut és un jove de 22 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa