El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un accident a l’AP-7 deixa tres morts i 10 ferits a Barberà
  • CA

Tres persones han mort i 10 més han resultat ferides en un accident aquest dilluns a la carretera AP-7 a l’altura de Barberà del Vallès, Barcelona. Tal com ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT) els Mossos d’Esquadra han rebut una trucada vora les tres del migdia avisant d’un accident on hi havia implicats quatre turismes -un d’ells incendiat- i un camió. Tot i que s’han traslladat al lloc dels fets dotacions de bombers i sanitaris no han pogut fer res per la vida de tres dels accidentats.

Els fets han ocurregut aquest dilluns al migdia -al voltant de les 14:56 hores- quan, per raons que encara es desconeixen, quatre vehicles i un camió s’han vist implicats en un xoc múltiple. En el transcurs de l’accident un dels vehicles s’ha incendiat el que ha provocat que es truquessin als Mossos d’Esquadra. El conductor del cotxe cremat ha estat una de les primeres víctimes, tal com han explicat els Serveis d’Emergències. Pel que fa als ferits, el crític ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, un greu a la Mútua de Terrassa, els sis menys greus al Parc Taulí, a l’hospital de Terrassa i a la Mútua de Terrassa i la lleu al CUAP Sant Fèlix de Sabadell. Tot i que hi ha hagut més d’una desena de persones més afectades, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques els ha donat l’alta al mateix lloc dels fets.

Arran de la gravetat de l’accident, la carretera ha estat tallada en sentit sud durant una estona, el que ha provocat cues quilomètriques a l’autopista. A més, alguns dels Serveis d’Emergències han ocupat el carril nord per a assistir als ferits. Al lloc dels fets s’hi han traslladat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, sis ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i la rapidesa del servei i la quantitat d’ajuda, ningú ha pogut fer res pels morts. Amb aquestes ja són 10 les persones que han mort en un accident de trànsit aquest any en la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa