El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vídeo | ‘Amor a primera vista’: Damm torna a marcar la diferència amb un anunci en vers
  • CA

Els creatius dels anuncis d’Estrella Damm tornen a sorprendre amb l’anunci d’aquest estiu. La marca cervesera acaba de llançar l’espot, titulat Amor a primera vista, i ha sorprès amb una història en vers que homenatge el teatre clàssic però que connecta amb l’estètica actual i, naturalment, en un escenari mediterrani. El protagonitzen actors catalans de diverses generacions, des de la joveníssima Mireia Oriol –una de les protagonistes de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei– fins a Pep Cruz i Mònica López, passant per un Mario Casas que trenca amb la seva imatge habitual –amb els cabells força més llargs que d’habitud– i parlant en català, cosa que tenim poques ocasions de sentir. També hi trobem Nao Albet, Joan Amargós i Laia Manzanares, una de les actrius adolescents de Merlí.

Tot passa en una idíl·lica platja mediterrània –a cala en Turqueta, a Menorca– que finalment es transforma en un teatre, el Principal de Maó. I hi ha un agraït gir de guió final en la història d’amor. De fons sona Aviam què passa, un tema compost expressament per a Estrella Damm per Rigoberta Bandini, jove promesa de la música electrònica. Tot plegat dirigit pel menorquí Ian Pons Jewell.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles de Llavaneres a juny 16, 2021 | 15:47
    Carles de Llavaneres juny 16, 2021 | 15:47
    Vaig deixar de lleguir el Nacional per ser periodisme de molt baixa qualitat, vosaltres os heu posat a la seva alçada, M'hen vaig a buscar un altre font de noticies, Es una llastima

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa