Se suïcida una noia de 19 anys a la presó de Brians 1

El cas s'investiga judicialment i el Departament de Justícia ha obert una informació reservada

Segon suïcidi en deu dies. Una interna de només 19 anys es va suïcidar ahir a la presó de Brians 1, segons ha avançat la SER i ha confirmat El Món amb fonts penitenciàries. Segons ha pogut saber aquest diari, la jove complia una condemna de 27 mesos per 5 causes judicials diferents: és a dir, que era a la presó per acumulació de penes petites i reincidència i, en períodes de llibertat, havia trencat ordres judicials d’allunyament, fet que implica una infracció penal per ell mateix.

La noia estava en el departament especial de règim tancat i la seva mort s’està investigant, com marca el protocol, per una doble via: la investigació judicial –que és la que té preferència– i administrativa, amb una informació reservada que ha obert el Departament de Justícia i que s’haurà de deixar en suspens mentre estigui oberta la del jutjat. Tot apunta que es confirmarà que la jove s’ha suïcidat, segons les fonts consultades, i s’haurà d’aclarir com i si hi ha hagut alguna negligència en la vigilància.

Aquest cas es produeix dues setmanes i escaig després de la mort a la presó del costat, Brians 2, del magnat John McAfee, que suposadament també es va suïcidar, tot i que han sorgit veus, com ara la de Rússia, que demanen que s’investigui més a fons.

Comentaris

  LLBB 04/07/2021 10:37 am
  Aquesta mort prematura és un fracàs social immens. FRACÀS sense palitatius.
   Siempre nos dejan las mejores... 04/07/2021 2:41 pm
   Esta chica tenia toda una vida por delante, y seguro que era buena persona... y que no se suiciden los parasitos inservibles como Gonzalo Facha Segurata, Luisnomelavo o el mal llamado “Doctor” Strangemecomesloscojones? No tiene explicacion...
  fideli 04/07/2021 10:58 am
  qui va ordenar la seva reclusió? i xq?... doncs apa, ara que la supleixi....ja triga.
  Pedro 04/07/2021 2:39 pm
  McAfee.

Nou comentari