Salut demana un marge de 48 a 72 hores per decidir si cal endurir les restriccions

Ramentol situa les persones d’entre 65 i 70 anys com a “candidats a vacunar-se amb Janssen”

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha afirmat que s’ha de deixar un marge de 48 a 72 hores per veure si cal endurir les restriccions després de Setmana Santa. “Els indicadors no augmenten però es mantenen estables. Això no són per a nosaltres bones notícies i haurem de donar un cert temps per no prendre les decisions en calent”, ha reconegut Ramentol en declaracions aquest Dilluns de Pasqua al Matí de Catalunya Ràdio. “Ens venen dies assistencialment complicats”, ha avisat el secretari general de Salut, que ha posat el focus en el degoteig a l’alça d’ingressos a l’UCI (431 pacients).

Per altra banda, ha explicat que “les persones d’entre 65 i 70 anys són candidats a vacunar-se amb Janssen“. Està previst que Catalunya rebi a partir d’aquest mes d’abril 800.000 dosis de la vacuna de Johnson & Johnson. El més destacat d’aquest vaccí és que només necessita l’administració d’una sola dosi i no dues com la majoria d’altres vacunes contra el coronavirus. Ramentol, de fet, ha tret pit del sistema de vacunació català, assegurant que “ho tenim tot a punt i podrem administrar ràpidament totes les vacunes que ens arribin“. També ha informat que “el 30% de les persones d’entre 60 i 65 anys ja estan vacunades“.

Ramentol també s’ha pronunciat sobre una de les mesures restrictives per frenar el coronavirus més agressives: el toc de queda. Tot i que ha explicat que “és efectiu”, el secretari general de Salut ha admès que “pesa emocionalment i condiciona la vida de moltes persones”. El conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, admetia el dimecres de la setmana passada que li agradaria que el toc de queda caigués un cop acabi l’estat d’alarma el 9 de maig.

Comentaris

    un marcià per l'espai sideral 05/04/2021 10:03 pm
    El 25 de maig de 2020, l'Institut Carlos III declarava acabada la pandèmia. Tot això no té res a veure amb cap virus, els únics virus - i aquests sí que letals - són els polítics. La taxa de mortalitat de l'invent - no ha estat aïllat, la seqüència és virtual i no s'ha complert cap requisit de Koch i Rivers - és 0,016, segons el darrer informe de John Ioannidis de la Universitat Stanford, i la taxa de supervivència general del 99,9%. La ruïna i els mals físics i psíquics, com el crim contra la infantesa són crims de lesa humanitat, i tots aquests sicaris, hauran de respondre dels seus crims. Hi ha dues denúncies al Tribunal de l'Haia, una contra el govern italià; i una altra contra el govern israelià (que ha convertit el país en un camp de concentració i extermini. Tothom ha estat vacunat i hi ha 4 vegades més morts en vells i 250 vegades en joves, Han deixat de transmetre dades de morts a l'EUROMOMO. I ara el govern amenaça amb una revacunació). Els que no acaben avui amb la 'plandèmia', menteixen i col·laboren en un crim que haurà de ser jutjat com fou jutjat el nazisme a Nuremberg. No hi ha discussió científica, i quatre pallassos dirigeixen l'Infern. El morrió és perjudicial, i ho saben. La distància social també, i ho saben. Tocs de queda i confinaments són il·legals i no han existit mai en medecina. Una vacuna que és un tractament mèdic experimental i genètic és un crim de lesa humanitat si els participants no són voluntaris i ben informats. No hi ha diferència entre els governs actuals i l'Alemanya de Hitler, la Rússia de Stalin o la Xina de Mao, és més, aquest crim, per la magnitud, és insòlit en tota la història. No em cregueu. Si us plau, informeu-vos!
    J 05/04/2021 5:59 pm
    Aneu a la merda. Ens heu maxacat tant que esteu generant desafeccio al covid. Pasant ....

Nou comentari