El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rànquing de les cinc cases més cares de tota Catalunya
  • CA

Tots somiem amb una casa com les de les pel·lícules: gran, espaiosa, elegant i plena de luxes. Però la realitat molts cops supera la ficció i aquest tipus d’habitatges es poden trobar més a prop del que creiem. Així ho demostra el portal immobiliari Idealista, que recull els xalets i cases més cars de Catalunya. Aquest són els cinc xalets més luxosos de Catalunya i tots superen els 10 milions el que fa que, per suposat, no siguin aptes per al 95% de les butxaques.  

Xalet Supermaresme, 19.000.000€

Aquesta casa imponent té 4.000 m2 i vistes al mar. Està situada a la luxosa urbanització del Supermaresme, a Sant Andreu de Llavaneres. A més d’aquests 4.000 m2 té una parcel·la de 11.000 m2, una zona spa amb piscina climatitzada de 15 metres, dues saunes, un jardí japonès, un gimnàs, una zona de relax i una terrassa amb vistes al mar. A l’interior del xalet hi ha sis suites amb lavabos inclosos, diverses habitacions auxiliars i lavabos, salons de grans dimensions, dues cuines i diverses terrasses amb vistes al mar. 

El xalet Supermaresme / Idealista

Casa a Santa Clotilde, 15.000.000€

Aquesta exclusiva casa a primera línia de mar a Punta Fanals (Costa Brava) té una superfície total de 25.497 m2, dels quals 1.723,65 m2 són edificacions. El que més destaca d’aquesta casa és la piscina, situada a la mateixa roca i de gran amplitud. La casa consta de 5 plantes, 11 habitacions i 12 lavabos. 

Can Semi-Mas Nou-Mas Ros, 15.000.000€

Aquest xalet està situat a primera línia de mar Castell-Platja d’Aro i té el seu propi accés a la platja. Té una parcel·la totalment privada de 7989 m2 i la casa es divideix en quatre plantes, de les quals tres són residencials. Al segon pis té quatre suites amb vestidors, accés a terrassa i vistes al mar. Al tercer pis té una suite principal amb lavabo i vestidor gran i una terrassa amb vista panoràmica del mar. A la planta baixa hi ha habitacions pel servei, un spa, una sala de fitness, un garatge i una piscina de grans dimensions.

Xalet a casa blava, Cadaqués, 15.000.000€

Aquesta casa de 1913 només ha canviat de propietari un cop, i ara torna a vendre’s. Té 625 m2 que es divideixen en 8 habitacions, 4 lavabos, una terrassa àmplia, un balcó i una parcel·la de 198 m2. Està situat al passeig de Cadaqués i és molt coneguda al poble, on destaca per la seva elegància monumental i el color blau que la caracteritza. 

La Casa Blava, a Cadaqués / Idealista

Casa a Sarrià-Sant Gervasi, 14.000.000€

Aquest palau situat a la millor zona de Barcelona té 1.345 m2 als quals els acompanya una parcel·la de més de 2.000 m2. Té tres plantes a les quals s’accedeix des d’un rebedor senyorial amb una escala molt elegant que porta a totes les estàncies de la casa. Té fins a 7 habitacions, 6 lavabos, una piscina immensa, una pista d’squash i diverses terrasses amb vistes a l’skyline de la ciutat.

Més notícies
Així són els veïns del nou pis de Gerard Piqué - Europa Press
Així és el pis de solter de Gerard Piqué: zona cara i veïns rics
Notícia: Així és el pis de solter de Gerard Piqué: zona cara i veïns rics
Comparteix
El futbolista ha marxat de la casa que compartia amb Shakira i les revistes saben on es troba aquesta nova propietat
Quins plans de futur té Shakira? - Europa Press
Els plans de futur de Shakira: a Miami amb els nens?
Notícia: Els plans de futur de Shakira: a Miami amb els nens?
Comparteix
La cantant vol traslladar-se a la casa de 15 milions que té a Florida, però Gerard Piqué no li posarà fàcil
Casaments de pel·lícula / Bodas.net
Casar-se a l’escenari de Joc de Trons o La Casa de Papel ja és possible
Notícia: Casar-se a l’escenari de Joc de Trons o La Casa de Papel ja és possible
Comparteix
Apunta aquestes localitzacions si tens pensat casar-te aviat
Revelen on es van conèixer Gerard Piqué i l'amant - Europa Press
Filtren on es van conèixer Gerard Piqué i la cambrera amb qui el relacionen
Notícia: Filtren on es van conèixer Gerard Piqué i la cambrera amb qui el relacionen
Comparteix
La presumpta amant del futbolista és una jove de 22 anys que treballa en un bar de la zona alta de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa