El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casar-se a l’escenari de Joc de Trons o La Casa de Papel ja és possible
  • CA

La temporada de casaments ja ha començat i també ho ha fet el compte enrere per les parelles que es casen l’any vinent i comencen ara l’organització del gran dia. Per aquestes parelles comença ara l’elaboració de la llista de convidats i la cerca del lloc per al casament i la festa. Aquest punt és precisament el més important d’un casament: totes les parelles desitgen casar-se a un lloc espectacular que no deixi indiferent ningú. 

Imatge de Bodas.net

En aquesta llista es poden trobar sis localitzacions increïbles que han sortit a sèries de televisió o pel·lícules i on qualsevol desitjaria casar-se. 

  • Eurostars Gran Hotel la Toja, de la sèrie Fariña: El primer resort d’Espanya va ser també un dels escenatis més famosos de l’exitosa sèrie espanyola sobre la droga a Galícia Fariña. Aquest resort balneari amb vistes a la ria d’Arousa és ideal per les parelles que volen que el seu dia sigui inoblidable. De fet, al web bodas.net aquest resort té una puntuació de 5 sobre 5 com a localització per casar-se.
  • Castell de Santa Florentina, de la sèrie Joc de Trons: Aquest castell situat a Canet de Mar és la ubicació d’una de les sèries més exitoses de la història i també podria ser la de la teva boda. El castell és el protagonista de la sèrie amb diverses escenes al pati, als salons i a les galeries gòtiques, però també ho és de molts casaments en aquest lloc que no deixa indiferent ningú. T’animes?
  • Finca el Gasco, de la sèrie La Casa de Papel: Aquest és el lloc on el Professor va desenvolupar un pla perfecte perquè Moscou, Berlín i Tokio es fessin amb un gran botí. Ara és una localització perfecta per una boda rural inoblidable. 
  • Hotel Riu Plaza España, de les sèries Élite, Valeria i Fuimos Canciones: Aquestes tres sèries han comptat amb escenes romàntiques des de la terrassa d’aquest hotel situat a Madrid. Ara les parelles que ho desitgin podran gaudir d’aquest escenari tan romàntic que ha servit i servirà en el futur per ambientar les escenes més maques de les sèries d’èxit internacional. 
  • Hotel Casa Fuster, de la pel·lícula Vicky, Cristina, Barcelona: L’Hotel Casa Fuster representa Barcelona i el modernisme a la perfecció. Woody Allen el va triar per algunes de les escenes de Vicky, Cristina, Barcelona, una de les seves pel·lícules més emblemàtiques. Així, casar-se en aquesta ubicació és prestigiós i elegant, a més d’inoblidable. 
  • Pazo a Toxeiriña, de la sèrie Vivir Sin Permiso: La casa de les Rías Baixas de Nemo Bandeira (José Coronado) a la sèrie Vivir Sin Permiso és un lloc sense dubte emblemàtic per celebrar una boda. Es tracta d’un lloc màgic per casar-se i donar el sí vull d’una manera espectacular. Les parelles que ja s’hi han casat asseguren que és el lloc més maco de Galícia i compta, a més de amb les vistes, amb menjar impressionant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa